Vi har opdateret siden - Det fejrer vi med gode tilbud
Vi har fået nyt look - Tjek siden ud

A Pure Mind

A Pure Mind er et bæredygtigt dansk smykkebrand med ædelsten og krystal som de bærende elementer. Naturens egen luksus. Formet, skabt og designet i tidsløs og klassisk stil. Ansigtsruller og Gua Sha i ren natursten og ægte krystaller. Kineserne har brugt teknikken i generationer. Nu er det din tur!

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
6 produkter
Nulstil filter

A PURE MIND er dansk firma fra Horsens, der har specialiseret sig i ansigtsplejeprodukter udviklet i ægte natursten og krystaller.

Gua Sha, Ansigtsruller og massageruller er skabt efter naturens principper, og de kan udrette små mirakler i form af opstramning af din hud ved regelmæssig massage med produkterne. Det har man vist i det gamle Kina i mange generationer, og nu er Gua Sha og natursten rullerne altså også kommet til Danmark. Stenene øger blodgennemstrømningen under huden og giver ekstra ilt til cellerne, og derved opstrammes din hud, så den bliver mere spændstig.

Ansigtsrullerne løsner spændinger, og hver natursten og krystal har sin helt egen betydning. Det er fitness til din hud og du fjerner affaldsstoffer ved regelmæssig brug. DU får det bedste resultat, hvis du samtidig bruger en ren ansigtsolie, som fx Miracle Oil fra Evolve Organic Beauty.

A Pure Mind er bæredygtig til fingerspidserne, så alle Gua Sha og ansigtsruller leveres i en lækker lille økologisk bomuldspose og en æske af genbrugspap.