Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Appelsinhud

Målrettet kropspleje til appelsinhud (cellulite). Hvis du for alvor vil tage kampen op mod appelsinhuden, så er det en daglig kamp, der skal kæmpes. De små hårde buler du mærker på din hud er i realiteten små depoter af fedt, nede i hulrummene i dit bindevæv. Hos Green Harmony kan du finde hudplejeprodukter, der hjælper dig med at komme af med din cellulite.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
6 produkter
Nulstil filter

I samspil med god motion og fornuftig kost, er der hjælp at hente fra en god creme der støtter dit bindevæv når du lider af appelsinhud. Med alderen bliver bindevævet løsere, og kan have en tendens til at fedtcellerne smutter op til overfladen og giver den uskønne appelsinhud. Men med en målrettet behandling med god og sund kost, den rette mængde træning der øger muskelmassen, og så en god gang tørbørstning, efterfulgt af en plejende og opstrammende creme der er rettet mod behandling af appelsinhud, kan du selv gøre en indsats for at huden kan blive pænere og glattere.

Mange kvinder kommer med alderen til at stifte bekendtskab med cellulite også kaldet appelsinhud. De optræder hovedsagligt på baller, lår og hofter, og når du rører ved det minder det lidt om overfladen på en appelsin - deraf navnet.

Det eneste gode at sige om appelsinhud er, at de små buler på din hud på ingen måde er farligt. Appelsinhud dannes ved små fedtdepoter i dit bindevæv og med de rigtige og målrettede produkter, kan din appelsinhuden blive mindre synlig og til sidst forsvinde helt igen. Op mod 90% af alle kvinder kommer på et eller andet tidspunkt i deres liv til at mærke appelsinhud på egen krop.