• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Aurelia Calming Botanical Essence 50 ml.

425,00 DKK 310,00 DKK

Aurelia Calming Botanical Essence 50 ml

Calming Botanical Essence er perfekt til stressede dage, og til at balancere sindet så du kan føle dig beroliget fra den daglige stress.

Letvægt spray/facemist, der indeholder Aurelias revolutionerende probiotika der beskytter og balancerer huden. Rent, filtreret gletcher vand, fyldt med helbredende egenskaber, og hentet fra naturlige kilder som renser, balancerer og fugter huden - velegnet til alle hudtyper. Den beroligende Calming Botanical Essence anvender den helende terapeutiske kraft fra rosenkvarts, der beroliger sindet og afslapper sanserne, og fremmer den indre heling og giver dig en følelse af ro. En afstressende blanding af beroligende essentielle olier der giver en dybt beroligende virkning ved hver applikation. Fragonia ekstrakt modvirker jetag, så den er rigtig god som rejseven i håndtasken i flyet, til de der har problemer med søvnen, søvnløshed og nye mødre.

Brug: Ryst grundigt før brug, luk øjnene og spray over ansigt og hals. Påfør morgen og aften på ren hud efter rens med Miracle Cleanser. Spray i løbet af dagen for at booste udstråling og opfriske makeup.  

Se vores store udvalg af Probiotisk hudpleje fra Aurelia

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.