Aurelia Cell Revitalize Rose Mask 20 ml

245,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Aurelia Cell Revitalize Rose Mask 20 ml


Aurelia Probiotic Cell Revitalize Rose Mask leverer botanik og probiotika til huden, reducerer inflammation og genskaber balance. Den hydrerer og beroliger kedelig og dehydreret hud, og fremmer en lysere hud og strålende glød, samtidig med at man modarbejder hudens aldring. ​​Aurelia Probiotic Skincare's koncentrerede signatur BioOrganic botanik, som omfatter Baobab, der er rig på dyrebare Omega 3, 6 og 9 genopliver huden, Kigelia Africana styrker og Hibiscus bekæmper oxidativt stress. Endvidere har Aurelia introduceret Hawaiian Kukui Oil til blidt at fugte og Palmarosa, som fjerner urenheder og detoxer huden, samt at giver en delikate duftende blanding. Aurelia Probiotic Skincare's teknologi anvender immunmodulerende glycoproteiner til at generere målrettede impulser i huden og balancere stressbeskadiget hud, samtidig med at stabiliteten af ​​hudens forsvarssystem stabiliseres. Aurelia's innovative formuleringer arbejder på at beskytte hudens mod aldring, den forhindrer cellulær DNA-beskadigelse og er bevist i at modvirke virkningerne af UV-beskadigelse på collagen og elastin.


Velegnet til alle hudtyper, herunder følsomme.


Uden syntetiske dufte, parabener, mineralolie, silikoner, sulfater, propylenglycol, phthalater, GMO'er, PEG'er, TEA og DEA.


Anvendelse: Anvend en generøs mængde på tør, renset hud med fingerspidserne, så du undgår øjenområdet. Slap af i fem til ti minutter og nyd den opløftende duft. Fjern med en varm antibakteriel muslin for en virkelig luksuriøs oplevelse. Brug to til tre gange om ugen afhængigt af hudens behov.