Aurelia Firm Replenish Body Serum 250 ml.

Specialpris 396,00 kr

Pris: 495,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager - bestiller du inden kl. 14, afsender vi samme dag.

Aurelia Firm Replenish Body Serum 250 ml


En intens løftende behandling til kroppen. Denne nærende superlette og fugtgivende serum, absorberes øjeblikkeligt og forandrer og genopbygger huden. En revolutionerende tekstur, der øjeblikkeligt tilfører antioxidanter og Omega fedtsyrer til huden, der hvor det behøves mest - kombineret med en udsøgt blanding af essentielle olier fra Mandarin, Kvan, Bergamotte og Cedertræ der ligger sig som et velduftende lag af silke på huden.

Aurelias afrikanske botanik signatur med Baobab og og afrikansk Kigelia Africana er kombineret med Omega 3, 6 og 9 essentielle fedtsyrer og Vitamin E, der nærer, beskytter og opstrammer huden. Beroligende Sheasmør og Kakaosmør giver en let fyldighed, som blødgør og udglatter. Rig og samtidig delikat arganolie sørger for vedvarende hydrering og vidunderligt blød hud. 


Damp-destillerede essentielle olier er perfekt kombinerede og giver terapeutiske fordele, som afslapper og balancerer krop og sind. Opløftende Mandarin blandet med "englenes olie" fra Kvanrod beroliger, mens frisk Citrongræs og kamille opliver.