Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Aurelia probiotisk hudpleje

Aurelias probiotiske hudpleje er designet med naturen i tankerne, takket være dens milde, men effektive formler. Skabt af Claire Vero, der ønskede at skabe en hudplejeserie med effektive produkter uden brug af barske kemikalier. Aurelias serie har også en prisvindende deodorant, tør kropsolie og håndcreme, sammen med ikke mindst kultproduktet Miracle Cleanser.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
16 produkter
Nulstil filter

Opdag probiotiske produkter - Aurelias probiotiske ingredienser beskytter, genopretter og balancerer huden indefra. Denne innovative teknologi beroliger din huds naturlige immunforsvar. Huden kan blive overstimuleret af forurening og stress, og reducerer de skjulte skader disse faktorer kan påføre collagen niveauet, elastin og de raske celler.

Hvad er probiotiak hudpleje?

Når din hudpleje er probiotisk, så betyder det, at produktet indeholder mikroskopiske levende  mikroorganismer, der kan påvirke dine hudceller. Aurelias probiotiske ingredienser er altså levende organismer, der aktiverer hudens naturlige evne til at reparere sig selv, og booster den naturlige proces der genopbygger collagen, elastin og raske celler. Hudens ligevægt bliver derfor bibeholdt med balanceret glødende hud indefra. Fremstillet på en probiotiske base, som hjælper med at med at holde din beroliget og i balance. Aurelia inkluderer bl.a. ingredienser som kokosolie, baobab og essentielle som lavendel og rose som gør din hud glødende.

Om brandet - Skabt af ekspert i hudpleje Claire Vero, er den multi award vindende Aurelia Probiotic Hudpleje series mission at introducere et nyt koncept i luksus hudpleje. Skabt i Storbritannien med de reneste bioøkologiske probiotiske botaniske ingredienser, fremstillet bæredygtigt rundt omkring i verden. Aurelia er pioner indenfor området probiotisk hudpleje, og er stolte af at finde nye måder at fremstille hudpleje med naturens teknologi.