Baby Foot Easypack 2 x 35 ml

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

Specialpris 170 DKK
Pris: 189 DKK
Produktbeskrivelse

Baby Foot Easypack 2 x 35 ml

Genopdag dine babybløde fødder! Medfølgende Extra Rich Fodcreme 30 g til efterbehandling, samt pleje af fødderne. 

Om Babyfoot Foot Care
Baby Foot er designet til at fjerne de døde hudceller på dine fødder der opbygges over tid og kan bidrage til mange problemer forbundet med fodsålerne. Døde hudceller opstår på grund af tryk og friktion fra almindelige aktiviteter som et aktivt liv, træning og indelukkede sko. I mange tilfælde krakelerer fødderne og ophober smertefuld ophobningen af ​​død hud.

Tidligere blev hyppig brug af fodfiler og maskiner brugt til at "fjerne" den døde hud på dine fødder. Dette var en midlertidig løsning, fordi arkivering genererer mere friktion til dine fodsåler, som igen skaber mere død hud, som vi nu ved af nyere forskning.

Baby Foot er en uovertruffen total fodplejepakke, der giver dig mulighed for at passe og vedligeholde dine fødder derhjemme. Det videnskabeligt formulerede produkt indeholder 17 typer naturlige ekstrakter, der exfolierer og fugter samtidigt. Derudover trænger frugtsyrer som glycolsyre og citronsyre ind i de døde hudceller, men alkoholen gør de døde celler bløde, og salicylsyre, mælkesyre og isopropyl stimulerer også en peelingeffekt. Frugtsyren trænger ind i lagene af døde hudceller og nedbryder de desmosomer, der holder lagene sammen. Ved denne proces er huden ubeskadiget, mens det friske lag skrælles væk. Efter peeling føles dine fødder som genfødte ligesom en babyfod, hvilket giver dig sunde, smukke fødder.

17 Typer af naturlige ekstrakter
Baby Foot indeholder 17 slags naturlige ekstrakter, der har en høj fugtighedsevne, således bliver sålen glat efter peeling. Baby Foot fjerner ikke kun de døde hudceller fra dine fødder, de opretholder også fugten i huden.