• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Kategorier

Badeanstalten

Køb lækre velvære produkter fra Badeanstalten. Badeanstalten har udviklet og fremstillet hudprodukter, som kan anvendes i badet. Produkterne er skønne at anvende, når hverdagen er stressende, fødderne trætte og kroppen anspændt. De mange dejlige aromaer giver dig en afslappende og ren følelse. Badeanstaltens produkter fremstilles uden anvendelse af parabener og mineralske olier. Ingredienserne er ganske rene og naturlige, når de udtrækkes af urter, honning eller findes i naturlige olier. Derfor er disse sæbeprodukter sunde for din krop, og kvaliteten og effektiviteten er helt i top.

Historien bag Badeanstalten er dansk

Danske sæber. Alle produkter er lavet af naturlige, rene, danske og så vidt muligt lokale råvarer som eksempelvis honning fra en avler eller birkesaft fra en skov i det nordjyske. Sæber, skrubs og olier bliver lavet på virksomheden i Nørresundby. Ejeren Iben Park Holm har selv udviklet de fleste produkter. Hun startede med at lave sine egne sæber hjemme i køkkenet og dem fik hun hurtigt solgt til butikker rundt omkring i Aalborg.

Badeanstalten er drevet af lysten til at skabe ærlige og lækre produkter, som er skønne at bruge, men samtidig ikke lover mere, end de kan holde. Succesen er ikke til at tage fejl af, og Badeanstaltens popularitet er også nået til kongehuset. Dronning Magrethe har således besøgt virksomheden.

Tag et fodbad med en skøn aromatisk fodbadesalt, og smør herefter dine fødder med den lækre fodcreme, som gør dem dejligt bløde. De mange produkter kan også være den helt perfekte venindegave. Så gør dig selv en tjeneste og køb de skønne produkter fra Badeanstalten. Her hos Green Harmony har vi forskellige flydende sæber og badeprodukter i vores sortiment. Se vores udvalg og vælg det produkt, der passer dig bedst.