• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Kategorier

Balance Me

Balance Me's økologisk hudpleje er en naturligt britisk mærke med sofistikerede, resultater med fokus på at bringe huden i balance igen. Balance Me er økologisk hudpleje fyldt med rene, naturlige og aktive stoffer og styrkende og aromatiske blandinger af æteriske olier, som fremmer hudens velvære og naturlige skønhed. Køb Balance Me hos Forhandler Green Harmony.

Husk ved alle køb i shoppen GreenHarmony.dk medfølger der små hemmelige gaver, i form af parfume prøver eller andre lækre sager :-)

I00% gennemsigtighed med Balance Me's principper og produkter

Balance Me tror på ærlighed omkring de ingredienser de anvender. De er meget bevidste om hvad de udelader fra deres produkter af skadelige stoffer og har i den forbindelse deres Balance Me Promise. De skriver tydeligt hvor mange procent økologi de anvender på alle deres produkter og de der ligger under 100%, er konserveret med Ecocert godkendte naturidentiske stoffer der indeholder Benzyl Alcohol og Dehydroacetic Acid.

Balance Me indeholder ikke parabener, dea, mineral olier, sulfater, petroleum, silicone, propylen glycol, microplast, kunstige dufte og farver. Og de tester ALDRIG på dyr. Balance Me anvender ikke kemikalier som f.eks. parabener til konserveringsmiddel, sulfatstoffer til skumdannelse og primære petrokemikalier, som f.eks. mineral- og petroleumolier.

Se Balance Me Promise for at få mere at vide om de ingredienser, vi undgår!

Balance Me arbejder ganske enkelt med målrettet, fokus for at sikre, at deres naturlige ansigts- og kropsplejeprodukter indeholder naturlige ingredienser, som er naturligt udviklede og ikke indeholder syntetiske tilsætningsstoffer. Dette gøres tydeligt for dig ved hjælp af deres Balance Me Promise mærke, som angiver, hvor stor en procentdel af deres produkter, der er naturlige.

Balance Me er udviklet af søstrene Rebecca og Claire. I nedenstående videoer fortæller de deres tanker omkring hudpleje