Balance Me Congested Skin Sheet Mask 4 x 20 ml - til uren hud

155,00 kr
ELLER

Lagerstatus: På lager

Balance Me Congested Skin Mask 4 x 20 ml - til uren hud


VEGANSK - BÆREDYGTIG - BIONEDBRYDELIG
​Balance Me har skabt denne sorte bambuskulmaske med naturligt aktive ingredienser designet specielt til at balancere, berolige og lindre kombinationshud, udtaler Rebecca og Clare Hopkins, søstre og medstiftere af Balance Me.

Hvordan virker det?
Denne sorte bambustrækulsmaske udrenser og absorberer urenheder. Pletter og inflammation bliver beroliget, uden at det forårsager tørhed eller irritation. Huden efterlades i skøn balance, fugtet og renset. Masken er udviklet til fedtet hud, der er disponeret for urenheder og tilstopninger, men den blide formel virker også beroligende på hud, der er øm eller irriteret af sol, forurening eller stress.

Nøgleingredienser og fordele
Hver maske er gennemvædet af en blanding af naturligt udvundet botanisk aktive ingredienser og blide konserveringsmidler og leverer øjeblikkelige resultater:​  • Zink PCA – er udledt af planter og absorberer overskydende talg, holder huden mat og bringer den tilbage i balance.

  • Hyaluronsyre – der også findes naturligt i huden, holder 1000x sin vægt i vand og hjælper huden indefra ved øjeblikkeligt at fugte, udglatte og give fylde.

  • Troldenød - er en naturlig astringent, der bruges til at opstramme huden og lindre inflammation.

  • Allantoin (findes naturligt i roden fra lægeplanten kulsukker) - Er kendt for sin beroligende virkning, reduktion af rødme og fugtighedsgivende egenskaber.

  • Aloe Vera - beroliger og styrker huden, og fugter samtidigt forsigtigt uden at fedte huden.


Hør pigerne fra Balance Me fortælle om brandet: