• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Balance Me Instant Lift Pore Minimizer 15 ml

225,00 DKK

​Balance Me Instant Lift Pore Minimizer 15 ml - mindsker porer

Udglatter, opstrammer og løfter. Dette er Balance Me teamets daglige ’naturlige botox’-fix! Kan bruges af alle hudtyper…
Løfter og gør huden fastere og finere, udglatter fine linjer og rynker samt giver resultater med det samme. Denne creme fokuserer øjeblikkeligt på udtrykslinjer i ansigtet og minimerer forekomsten af porer.

Perfekt til:
At mindske udtrykslinjer i panden og omkring øjne og mund. Balance Me er glade for at annoncere lanceringen af Instant Lift Pore Minimiser; en øjeblikkelig teint styrker, der løfter fine linjer og udglatter huden. Den indeholder en sofistikeret blanding af aktive botaniske olier for at give huden både øjeblikkelige og langsigtede resultater. For at reducere forekomsten af fine linjer ved at udglatte huden, er ingrediensen Acmella oleracea ekstrakt brugt for at hjælpe til at de muskelsammentrækninger, som ansigtsmimik forårsager, slapper af. Hyaluronsyre løfter og fugter, mens brombærbladekstrakt øger kollagen produktionen.
Den reducerer forekomsten af synlige porer, akaciegummi forfiner, opstrammer og løfter overfladen af huden.

Vigtige fordele:
Løfter og gør huden fastere og finere, udglatter fine linjer og rynker samt giver resultater med det samme i kraft af et naturligt avanceret og aktivt koncentrat med acmella oleracea-planteekstrakt, ren hyaluronsyre, brombærbladekstrakt og arktiske multebær.

Hør pigerne fra Balance Me fortælle om brandet:

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.