​Balance Me Lip Quench Balm 10 ml

99,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

​Balance Me Lip Quench Balm 10 ml - læbebalsam


Giver læberne smuk glans og frisk mynte duft
Denne super fugtgivende læbebalsam fører fugt ind i læberne, hvilket giver bløde flotte læber samt lindrer tørre læber, og er 100% naturlig." Rebecca Hopkins – Medstifter. En 100% naturlig læbebalsam, der beroliger, fugter og beskytter mod sprukne læber. Denne unisex ”læbe-frelser” er fyldt med nærende sheabutter, kakao og mango smør som fugter i dybden og genopbygger samt hjælper med at reparere den sarte hud i nød. Indhold af mynte olie giver denne naturlige læbebalsam sin øjeblikkeligt beroligende effekt og skønne forfriskende duft.


Mange populære mineralsk oliebaserede læbe salver/pomader skaber et "slør" over huden, som giver en midlertidig følelse af komfort, men i virkeligheden ikke nærer eller fugter læberne, hvorfor det er nødvendigt at smøre ofte igen. Den nye Lip Quench Balm er blid og fri for mineralsk olieblanding. Den hjælper med at bringe huden tilbage i balance og er velegnet til brug på meget tørre, ømme og følsomme læber.


Vigtige ingredienser: Mynte olie – forfriskende duft med kølende og beroligende effekt. Shea, Kakao og Mango smør – blødgører og beskytter mod vind og vejr. Hybenrose olie – forynger og genopliver træt og mat hud. Lanolin i farmaceutkvalitet – behandler, beskytter og blødgører den sårbare og tynde hud på læberne.