Balance Me Protect and Shine Balsam 280 ml

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

159 DKK
Produktbeskrivelse

Balance Me Protect and Shine Balsam 280 ml

Denne balsam er proppet med effektive plejestoffer og æteriske olier, der nærer og reparerer hvert eneste hårstrå, så dit hår bliver klart, blankt og blødt på et øjeblik.

Beskrivelse: Efter den naturligt skummende rensning med Protect and Shine Shampoo kan du indhylle dit hår i citrusduft fra Balance Me Protect and Shine Conditioner. Denne balsam er proppet med effektive plejestoffer og æteriske olier, der nærer og reparerer hvert eneste hårstrå, så dit hår bliver klart, blankt og blødt på et øjeblik. 

Vigtige ingredienser: 

Arganolie – reparerer og beskytter håret og giver den flotteste blankhed, du kan tænke dig. 
Sød mandelolie – beskytter håret med Æteriske fedtsyrer og vitaminer, som nærer håret og øger dets blankhed. Naturlige hvedeproteiner – giver straks støtte til svage hårstrå og styrker over tid hårets vækst til en sund struktur, blødt fald og optimal fylde. 
Grapefrugtolie – renser håret og hovedbunden uden at fjerne de naturlige olier, så du får en sund hårpragt, der er ren og blød til perfektion. Rød mandarin – fremmer hårets blankhed, mens følsom hovedbund oplever den beroligende, anti-inflammatoriske effekt. 
Sort peber – hjælper til at genoprette en sund hovedbund ved at styrke cirkulationen af ilt og blod til  hovedbunden. 
Aloe Vera – gennemfugter, lindrer og renser selv det tørreste hår og den mest følsomme hovedbund. Kamille – har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt, som afhjælper tør og irriteret hovedbund, samtidig med at farvet hår får en naturlig klarhed og bevarer tonen længst muligt. 
Lavendel – beroliger og lindrer en plaget hovedbund Sådan bruges det: Påfør og fordel fra rod til spids ved at føre de spredte fingre gennem håret. Lad sidde i 1-2 minutter, og skyl derefter grundigt. 

Top-tip: Æterisk olie fra grapefrugt har en opfriskende og oplivende duft, der styrker kroppens fornemmelse af energi og glæde – brug denne duo om morgenen til at vække dine sanser!

Fuld ingrediensliste