Balance Me Protect and Shine Shampoo 280 ml

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

159 DKK
Produktbeskrivelse

Balance Me Protect and Shine Shampoo 280 ml

Udskift dine sædvanlige shampoo med denne naturligt skummende shampoo, som indeholder bl.a. grapefrugt og mandarin. Oplev, hvordan dit håret bliver stærkere og blankere end nogensinde før! 

Beskrivelse: Denne sulfatfri shampoo er proppet med rød mandarin, som giver blankhed til alle hårtyper, og grapefrugtolie, som renser hovedbunden og håret fra rod til spids uden at fjerne de naturlige olier, så håret holdes renere i længere tid. Vigtige ingredienser:

Grapefrugtolie – renser håret og hovedbunden uden at fjerne de naturlige olier, så du får en sund hårpragt, der er ren og blød til perfektion. Når hovedbundens olieniveau er i balance, behøver hovedbunden ikke selv skabe overskydende olie, og håret forbliver fedtfrit i længere tid. 
Rød mandarin – frigør let snavs og fremmer hårets blankhed, mens følsom hovedbund oplever den beroligende, anti-inflammatoriske effekt. Sort peber – hjælper til at genoprette en sund hovedbund ved at styrke cirkulationen af ilt og blod til hovedbunden. 
Aloe Vera – gennemfugter, lindrer og renser selv det tørreste hår og den mest følsomme hovedbund. Kamille – har en anti-inflammatorisk og beroligende effekt, som afhjælper tør og irriteret hovedbund, samtidig med at farvet hår får en naturlig klarhed og bevarer tonen længst muligt.

Sådan bruges den: Massér en mængde shampoo svarende til en valnød ind i håret, indtil det naturlige skum frigives, og nyd den forfriskende duft. Skyl, og gentag efter behov.