Restore and Replenish Face Cream 50 ml - ​Balance Me

Restore and Replenish Face Cream 50 ml - ​Balance Me

Specialpris 382,50 kr

Pris: 450,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager​Balance Me Restore and Replenish Face Cream 50 ml - fugtighedscreme


Indeholder Balance Me's unikke og supereffektive naturlige nye peptid kompleks, som indeholder fire fantastiske ingredienser: tripeptid, ærtepeptid, hyaluronsyre og brombærbladekstrakt.

Collagen Boost fugtighedscreme styrker og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv, idet den indeholder et banebrydende naturligt peptidkompleks, der flytter grænserne for naturlig skønhed til et nyt niveau for effektiv hudpleje mod aldringstegn.

Restore and Replenish Face Cream, en opbyggende og gennemfugtende daglig fugtighedscreme, der indeholder Balance Me unikke tripeptidkompleks, som booster collagen og fremmer hudens evne til at reparere og genopbygge sig selv. Blandingen af æteriske olier fra neroli, frankincense og rose geranium styrker hudens fylde, mens en koncentreret blanding af aktive botaniske olier, herunder abyssinsk, kukuinød, hybenrose og hjulkrone tilfører huden essentielle Omega-fedtsyrer. Ingredienserne arbejder sammen om at støtte de enkelte hudceller og giver beskyttelse på flere niveauer mod for tidlig aldring. Resultatet: en fastere, mere fyldig hud med et glattere udseende.

Læs mere om Balance Me og pigerne bag her