Balance Me Restore Repair Mask 50 ml

Specialpris 299,00 kr

Pris: 479,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

​Balance Me Restore Repair Mask 50 ml - collagen maske


En super fugtgivende natmaske designet til at genoprette hudens beskyttende fugtbarriere. Giver vigtige næringsstoffer der giver en lysere og mere strålende teint når du vågner om morgenen. Velegnet til alle hudtyper, øger fugten i vævet og fylder huden og giver et glødende, veludhvilet udseende.


Hvorfor har du brug for den?

Moden Hud:
Naturligt afledte aminosyrer efterligner det brudte kollagens molekyler; og får huden til at øge sin egen kollagen produktion. Tri-peptid blokerer skadelige enzymer, der ødelægger kollagen, og giver en forfrisket, forynget og velplejet hud.

Tør hud:
Super Hydrende Aurealis ™ fra bitre orange blomster, designet til at forbedre hudens naturlige fugtgivende proces og har anti-rynke egenskaber der forbedrer hudens hydrering.

Kedelig hud:
Et hurtigt virkende kompleks af naturlige planteaktiver forbedrer den øvre overflade af huden, og ingrediensen Day Moist har en hurtigt virkende udfyldende virkning, der varer i mindst 24 timer.


Anvendelse
For de bedste resultater masseres den blidt på ren hud to gange om ugen om aftenen. Lad sidde 15 minutter, fjern med let hånd overskydende produkt og efterlad resten til at virke natten over. Vågn op til lysere, mere ungdommelig hud.


Se pigerne fra Balance Me fortælle kort om brandet: