Balance Me Stellar Face Beauty Balm 10 ml

89,00 kr
ELLER

Lagerstatus: På lager

Balance Me Stellar Face Beauty Balm 10 ml - multiprodukt


Rejsestørrelse - En overdådig blanding af økologisk sheasmør, jomfrukokosnøddeolie, hybenroseolie og mangofrøsmør, med opstrammende neroli, may chang og rød mandarin, som beroliger, blødgør og beskytter huden hele døgnet rundt. Balance Mes seneste mani er at ligge den på ansigtet før sengetid og lade huden opsuge dens velgørende ingredienser, mens man sover.


Kan forhindre udbrud af forkølelsessår, bruges forbyggende hver aften som en god læbemaske! Virker også anti-inflammatorisk. Fantastisk at bruge når man skal cykle, om efteråret/vinteren når det er koldt eller på vinter/skiferie, som en beskyttende creme i hele ansigtet. God at bruge på børn til beskyttelse at deres sarte kinder om efteråret/vinteren.


Anvendelse: Påfør i rige mængder på tørre steder overalt, lige fra læber og neglebånd til hæle, albuer, hår og ansigt. Brug den også som en vidunderlig, fugtgivende maske, som kan sidde hele natten.


Vejledning til brug som maske: 1. Rens huden med rensemælk/rensegele, efterlad huden lidt fugtig efter rensningen, derved trænger masken bedre ind. 2. Varm en god mængde af balsammen mellem hænderne. Pres hænderne med den opvarmede balsam på huden i hele ansigtet, husk halsen. Lad masken sidde i 60 min. 3. Masser ansigtet og halsen med opadgående bevægelser ca. 1 min. Hvis der efter massagen er mere af produktet på huden lad det sidde og resten vil trænge ind i løbet af natten. 100% naturlig.


På Balance Me's side kan du læse mere om produkter til Sensitiv og Følsom Hud


Læs og hør mere om pigerne fra Balance Me