Balance Me Super Moisturising Bodywash 280 ml

139,00 kr
ELLER

Lagerstatus: På lager

Balance Me Super Moisturising Bodywash 280 ml


En beroligende, cremet og naturligt skummende kropssæbe, der er god mod tør hud. Kropssæben er sammensat af overdådige fugtgivende ingredienser, herunder røllike, benzoe og vitaminfyldt, økologisk sheasmør, som fremmer en holdbar blødhed og smidighed, uden at den udtørrede hud bliver irriteret og stram efter badet.

​Beskrivelse:
Super Moisturising Wash er en super fugtgivende brusegelé, som beroliger samt fugter mens den også renser huden. Har en vidunderlig opløftende duft. Indeholder æteriske olier fra patchouli der med sin antiseptiske og blødgørende evne er et værdsat hudplejemiddel.Renser huden uden at udtørre den, derfor velegnet til at rense tør hud med. Indeholder også Koriander med stimulerende effekt, der gavner kredsløbet. Geranium virker opstrammende på huden og lavendel virker beroligende og let antiseptisk på huden.

Anvendelse
Gør kroppen våd, og sluk for bruseren. Masséres ipåhuden; jo mere tid der bruges på massagen, jo bedre resultat mht. udbyttet af de æteriske olier! Massagen aktiverer nemlig de æteriske olier. Bliv ved med at massere kroppen indtil den skummer mildt. Den vil aldrig komme til at skumme meget, da den er sulfat-fri.​

​99 % naturlig


På Balance Me's side kan du læse mere om produkter til Appelsinhud/Cellulite