Balance Me Super Toning Body Polish 150 ml

Specialpris 149,00 kr

Pris: 215,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Balance Me Super Toning Body Polish 150 ml


En forfriskende, opstrammende, antioxidant rig krops polish med malede valnødder; udviklet til at opstramme, fugte og glatte mens den også renser og eksfolierer. Denne Balance me spa-inspirerede 'super' blanding af enebær, geranium, lavendel og bergamot olie giver din hud en mini work-out hver gang du masserer det på hele kroppen.


Beskrivelse:
Super Toning Body Polish er en effektiv, genoprettende ’hud-frelser’ som balancerer, udrenser og styrker områder tilbøjelige til uens tone. Takket være den unikke blanding af naturligt aktive æteriske olier, arbejder Super Toning Body Polish på at forbedre hudens tone samt blødgøre, glatte og fremme god cirkulation. Du vil nyde den spa-inspirerede blanding af enebær, geranium, lavendel og bergamot. Nyd den energigivende aroma duft, massér den ind i våd hud. Valnød peeler blidt døde hudceller væk og styrker cellefornyelsen, hvilket efterlader en ultra-glat og tonet hud. Brug tid på dine overarme, baller, hofter og lår til at forbedre tone og smidighed.​


Balance Me har tilføjet hudblødgørende sød mandelolie og økologisk shea smør, som både er rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer for at holde huden dybt fugtet og ”smilehuller” væk. Disse to ingredienser er blandet med antioxidant rige, kollagen- og elastin-styrkende brombærbladekstrakt, som hjælper til at opstramme overfladen af huden, mens blødgørende meadowfoam frøolie og risklid olier fremmer hudens tone. Disse naturlige ingredienser optimerer alle hudens naturlige cellefornyelser og efterlader huden tonet og smuk.


Se produktindhold