Balance Me Tinted Wonder Eye Cream 10 ml

Specialpris 139,00 kr

Pris: 215,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

​Balance Me Tinted Wonder Eye Cream 10 ml - farvet øjencreme


Lysreflekterende, opstrammende og løftende. Skjuler mørke skygger og rander, giver fastere hud og reducerer hævelser omkring øjnene. Balance Me’s nye lysreflekterende og beroligende øjenprodukt er designet i en universel hudtone. På grund af succesen med bestselleren Wonder Eye Cream og den meget elskede BB Natural Perfection SPF 25, er Balance Me glade for at lancere Tinted Wonder Eye Cream.


Designet til at give en naturlig farve i øjenområdet samt en resultatorienteret målrettet behandling for at reducere tegn på aldring og træthed. Denne lysteksturerede creme er et ægte multifunktionelt produkt til dem, der søger at dække mørke rander samt behandle området omkring øjnene. Den universelle concealer indeholder lysreflekterende partikler til at blende ind i alle hudfarver, mens antioxidant rige arktiske multebær, agurk frø olie, hyben olie og hyaluronsyre hjælper til at løfte, lysne, opstramme og dulme væk tegn på træthed og aldring.


Perfekt til: Dækker mørke rander i løbet af dagen, og hjælper med at holde synlige tegn på aldring i skak. For de bedste resultater bruges den sammen med Wonder Eye Cream. Tinted Wonder Eye Cream om dagen og Wonder Eye Cream om natten.


Sådan bruges den: Påfør cremen let med fingerspidserne hvor det er nødvendigt, kan også bruges på øjenlåg som en make-up base.


På Balance Me's side kan du læse mere om produkter til Anti-aging


Læs mere om pigerne fra Balance Me og deres spændende baggrund for at starte brandet.