Balance Me Vitamin C Repair Serum 30 ml

310,00 kr
ELLER
Lagerstatus: Fjernlager, afsendes inden for 1-4 hverdage

Balance Me Vitamin C Repair Serum 30 ml


Naturlig hjælp til hudens elasticitet, pigmentering og udstråling
C-vitamin betragtes som en anti-aging superstar blandt dermatologer, og har i de senere år set en stigning i popularitet inden for skønhedssektoren. Og som følge af den innovative videnskabelige udvikling i naturlig hudpleje, lancerer Balance Me deres nye Vitamin C Repair Serum

Der har været mange C-vitamin-præparater på marked i de seneste år ‘, forklarer Clare Hopkins, medstifter af Balance Me “, men de aktive ingredienser var delvist syntetiske, og vi ønskede et helt naturligt produkt, så vi besluttede, at vi hellere ville vente. Sidste år var der nogle gennembrud i naturligt aktive ingredienser, så vi vidste, at dette var det rigtige tidspunkt for os. Vores mål var at hjælpe hudens elasticitet, pigmentering og udstråling. Vi har brugt dette produkt dagligt i to måneder nu og kan se en synlig forskel i vores egen ansigtshud.

HVAD GØR DEN?
Denne kraftfulde, letvægtsserum er designet til at være intensivt fugtgivende, booste indefra og lysne din hud samtidigt med at den hjælper med at reducere pigmentpletter og ujævn hudfarve.

HVEM ER DEN TIL?
Vitamin C Repair Serum er primært designet til at håndtere moden huds anti-aging behov, men enhver, der har hyperpigmentering, eller ønsker at modvirke solskader og ønsker mere strålende og glødende hud bør introducere denne serum i deres hudplejerutine.

HVORDAN VIRKER DEN
Serummets virkning kommer fra en omhyggeligt kalibreret kombination af botanisk aktive ingredienser. C-vitamin betragtes som en anti-aging superstar blandt dermatologer, og har i de senere år set en stigning i popularitet inden for skønhedssektoren. Og som følge af den innovative videnskabelige udvikling i naturlig hudpleje, lancerer Balance Me deres nye Vitamin C Repair Serum.

Se hvordan du anvender C-vitamin serum: