Benecos Neglelak Hot Summer - koralrød

Specialpris 49,00 kr

Pris: 59,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Benecos Neglelak Hot Summer


9 ml findes i mange flotte farver


HOT SUMMER er den perfekte lak i en smuk koralrød farve du har ledt efter.
- Uden skadelig Formaldehyd
- Uden Toluen, Phthalate og Kamfer

Åh, fornemmelsen af nylakerede negle. Livet er for kort til ikke at have funky negle, synes du ikke?!
Bliver det bedre end den varme sommertid med søde sandaler og nylakerede negle. HOT SUMMER neglelak er den perfekte lak i en smuk koralrød farve du har ledt efter denne sommer!

Dine negle siger meget om dig, og smukke negle malet i sæsonens farver er ofte med til at fuldende dit look. Men omvendt kunne der så være et produkt der var værre for dit helbred og miljøet hvis det var fyldt med skadelige stoffer? Men før vi hænger alt for meget med hovedet, (vi begynder at tale positivt lige om lidt), men ingredienserne der bliver brugt i neglelak er ofte ikke særligt gode for helbredet! Men okay, her kommer det positive: Når det kommer til neglelak uden kemi og gift, negler Benecos den! Uden toluene, camfer, phthalater, og formaldehyd, holder de længe, skaller ikke, de tørrer hurtigt som deres knap så gode venner,  og de er endda veganske og aldrig testet på dyr.

Benecos Happy Nails Nail Polishes fås i mange flotte farver til enhver sæson og et hvilket som helst humør

Formuleret uden: Methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, Dimethicone, polymerer, BHT, formaldehyd, Syntetisk duft, syntetiske farvestoffer, mineralolie, vaseline, triethanolamin, kviksølv, cadmium, og andre tungmetaller.

Ikke testet på dyr, Gluten-Fri, Vegansk