Caudalie Vinoperfect Sæt 3 produkter

Specialpris 299,00 kr

Pris: 636,50 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Caudalie Vinoperfect Sæt 3 produkter


Tre trins sæt der retter sig mod mørke pletter, ar efter acne, melasma og hyperpigmentering og giver en flot lysnet og jævn hudfarve.

God til
Ujævn hudfarve
Forstørrede porer
Kedelig og uens hudfarve

Vinoperfect Radiance Serum er stærkt koncentreret med Caudalies kraftfulde patenterede viniferin, en naturlig ingrediens, der er 62 gange mere effektiv end C-vitamin til målretning af hyperpigmentering og reducerer forekomsten af ​​eksisterende mørke pletter som acne mærker, ar og solskader. For et øjeblikkelig boost, kombinerer den blide, men effektive Vinoperfect Concentrated Brightening Essence to powerhouse ingredienser: glykolsyre til støtte for naturlig celleomsætning og Caudalies eksklusive 100 procent økologiske drue vand der beroliger og hydrerer. Beriget med hvid pæonekstrakt, der forbedrer hudfarven, og samtidig virker ved at fjerne eventuelle døde hudceller og forny hudteksturen.

Om natten fortsættes behandlingen med Vinoperfect Overnight Renewal Cream. Denne eksfolierende glykolcreme virker natten over natten ved at genopfylde, lysne og afgifte huden. Den giver en gradvis og kontinuerlig peeling for en flot ny hud. Mørke pletter, misfarvning og misfarvninger mindskes synligt, overfladen bliver mere raffineret, og porerne strammes synligt op. Om morgenen er huden mere fugtet og glattere med en  jævn, lysnet farve.

Sættet indeholder:
30 ml Vinoperfect Radiance Serum
50 ml Vinoperfect Concentrated Brightening Essence
15 ml Vinoperfect Overnight Renewal Cream


Formuleret UDEN:
Parabener - sulfater - Phthalater

Nyttig info
Produktet indeholder ikke animalske ingredienser og testes ikke på dyr. Formuleret uden phenoxyethanol, mineralolie og natriumlaurethsulfat, ikke-fotosensibiliserende, noncomedogen og til alle hudtyper.
Vinoperfect Radiance Serum er vinder af Total Beauty's 2017 Readers 'Choice Award for Dark Spot Corrector.