Clean parfume fresh laundry EDP 60 ML.

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

Specialpris 549 DKK
Pris: 600 DKK
Produktbeskrivelse

CLEAN PARFUME FRESH LAUNDRY EDP 60 ML.

 

Produktbeskrivelse
Fresh Laundry er duften af frisk, rent sengetøj proppet på flaske. Luk øjnene og forestil dig, at du lige har hevet tøjet ind fra tørresnoren. Denne klassiker fra Clean begejstrer kvinder i alle aldre - og mændene er også ret glade for den. 

Denne parfume har duftnoter af:

Jasmin, Rose, Appelsin, Lime, Heliotrop, Moskus og Træ noter

Clean med ren samvittighed

Clean har en bæredygtig produktion og benytter derfor genanvendelig, FSC emballage, hvilket er din sikkerhed for, at det træ og papir, der benyttes, er produceret under ordentlige forhold. Du kan med andre ord trygt bruge Clean med god og clean  samvittighed. Alle produkter fra Clean er produceret uden dum kemi, og de er selvfølgelig heller ikke testet på dyr. Du finder du hverken:

Parabener
Sulfater
Propylenglycol
Mineralske olier
Kunstige farvestoffer
Animalske ingredienser

Om Clean

Clean blev introduceret i 2003 og blev med det samme en kæmpe succes. Cleans er inspireret af livet og duftene lader dig mindes og glædes alt det gode livet har at byde på samtidigt med, at du føler dig dig frisk, ren og velduftende. Designet er minimalistisk og holdt i afdæmpede smukke farver - flot, enkel pynt til badeværelset eller parfumehylden.

Clean blev skabt af amerikaneren Randi Shinder, der ifølge eget udsagn er en beaty-junkie. Hun har skabt og lanceret 5 banebrydende skønhedsprodukter, hvoraf brandet Clean er den absolutte top-sællert. Hun drømte om en duft der både var ren, enkel og anderledes. Inspirationen fandt hun i et stykke sæbe, og hendes drøm var at skabe en duft, der fik dig til at føle, at du lige var trådt ud af badet. Det lykkedes, og Clean-serien er i dag et prisbelønnet brand.

Se alle de andre forskellige Clean parfumer vi har til salg. Vi har også et ganske stort udvalg af diverse parfumeprøver helt ned til 15 kroner for 2 ml. Køb en lille parfumeprøve inden du beslutter dig for at købe den store dyre parfume. Det er sund fornuft.