CLEAN Parfume Rain EDP 60 ml

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

Specialpris 555 DKK
Pris: 595 DKK
Produktbeskrivelse

Den rene duft af regnvejr er blevet fanget. Denne skønne duft har antydning af påskelilje, dugfrisk melon, åkander, tusindfryd og ren moskus omfavner det øjeblik, hvor dråberne ligger sig på blomsterblade og verden føles rolig, blød og lys.

CLEAN Rain Eau de Parfume er inspireret af sæbe og friskhed ligesom når du lige er trådt ud af badet - frisk, ren og indbydende. Det er ganske enkelt en delikat duft, du vil elske - og det vil dine omgivelser også. De lækre dufte fra Clean er blevet niche klassikere på markedet, siden Clean Parfume brandet blev lanceret i 2003 og er baseret på friske, rene råvarer fra højeste kvalitet. Alle produkter er 100% fri for parabener, sulfater, talkum, aluminiumchlorid, propylenglycol, kunstige farver, mineralske olier og animalske ingredienser og er ikke testet på dyr.

Parfumen passer til enhver situation, livet byder på. Den er perfekt både til stævnemødet, forretningsmødet eller festen, der varer hele natten. Clean Rain er en såkaldt EDP, hvilket er en forkortelse for Eau de Parfum, og holder derfor duften hele dagen. Den er med andre ord meget drøj i brug. Parfumen er ren og helt fri for parabener, tilsætningsstoffer og kunstige farvestoffer.

Hvilken Clean parfume skal jeg vælge?

Clean Rain er en af de mest populære parfumer i serien, men Beauty Company, firmaet bag de populære det populære Clean parfume brand, har produceret mere end 30 forskellige parfumer under Clean Reserve og Clean Classic brandet. Smag og behag - og duft og behag - er som bekendt forskellig. Derfor har Clean lavet en smart guide, der hjælper dig med at finde den helt rigtige duft til dig. Her finder du den store parfume-test, der guider dig til at finde den parfume, der passer bedst til dig og dine præferencer

Hvordan dufter Clean Rain parfumen?

Clean Rain er en ægte bestseller parfume. Som navnet antyder, så minder duften om, det friske duft, du kan opleve efter et godt forfriskende regnskyld. Det er lidt svært at forklare, men vi kender nok allesammen denne post-regnvejrsduft, hvor hele verden virker frisk og ny. Det er den samme følelse af friskhed, der kommer ud af flasken, når du påfører dig denne parfumen. Nogle parfumer ændre duftnoter, når de kommer i kontakt med huden, men det gør Clean Ran ikke. Her er de duftnoter, du kan fornemme i Clean Rain, hvis din næse er god til den slags

Top noter: Dugfrisk Melon, påskelilje & watermint
Midt Noter: Spring Daisy, Åkande & Violet blade
Base noter: Moskus, skov

Køb parfumen i dag og få gratis fragt!

 Se vores store udvalg af skønne parfumer fra Clean