CLEAN Reserve 6x5 ml Duft Pen Box Sæt

450,00 kr
ELLER

Lagerstatus: På lager

CLEAN Reserve 6x5 ml Duft Pen Box Sæt


Denne CLEAN Reserve 6 pak kollektionen vil ændre måden du opfatter duft på. Skabt til at være dynamisk og bringe minder fra fortiden frem, og muligheder du endnu ikke har opdaget. Hver duft er lineær fra top til bund, og gør den ideel til at blande og ligge i duftlag.
Kollektionen indeholder


Warm Cotton 
En følelse af luksuriøs komfort med en blanding af smuk blomstrende bomuld


Rain 
Frisk duft der løfter dine sanser, og fanger den skønne duft af en regnvejrsdag.


Souded Oud
En frisk og cremet approach til den traditionelle Oud.

Sel Santal
Er en rig og træagtig, men samtidig opløftende duft. En blanding af saltet havluft og frisk grøn figentræ.

Blonde Rose
En feminin balanceret blomsterduft, som er diskret, men alligevel sofistikeret og sexet.


Citron Fig
En unik blanding af citrus, krydderier og træ
Sueded Oud er en frisk og cremet udgave af den traditionelle oud duft. Det er en opdagelse af teksturer den flydende bevægelse mellem en mørk og lys duft.

Ikke en helt almindelig blomster duft, men Blonde Rose er for de der ønsker at være feminine med kant. En sofistikeret blanding af rose, jasmin og pæon, kan den bæres af men også, specielt når den er sat sammen med Sueded Oud. 

Rain fanger den grønne energi fra regnskoven, lige efter en frisk regnbyge, når luften er så frisk at du faktisk kan dufte livet i skoven. Denne duft er kreeret med den uventede kombination af frugt- og blomsternoter med frisk patchouli vetiver og musk.

Warm Cotton er for alle, der ønsker at dufte grundlæggende rent. Essencen ligger i den uimodståelige duft af florlette blomster og den bløde musk til den ultimative duft af luksus. 

Citron Fig er inspireret af den sjælfulde selvtillid du oplever når du oplever dit sande potentiale. Den varme sødme af figner, blandes med sprød ingefær og den friske duft af citron. I hjertet introduceres mandarin der med en fortryllende kombination af Kardemomme og mynte over en blød base af sandeltræ, cedertræ og musk. 

Sel Santal er inspireret af den overvældende dedikation til skønhed, dristighed og indre styrke. Den blander sprøde mandarin blade med lys bergamot over et hjerte af fyldig saltet figen og hasselnød. I basen, er en dekadent rav og sandeltræ der afrunder. 

Hvordan bruges den:
Bruges på steder som håndled og hals, genpåfør og brug den lagvis hvis ønsket. 


Parfumeur tip
Kombiner Sueded Oud med med en hvilken som helst Reserve duft for at forstærke hver duft med et rigt element af moskus agtigt træ.