Codage Paris 3 x 10 ml serum

Codage Paris 3 x 10 ml serum

Specialpris 595,00 kr

Pris: 795,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Codage Paris Tryptique Essential 3 x 10 ml serum


3 x 10 ml sera: No. 1, No. 3 og No. 5


Beskrivelse:
Består af 3 x 10 ml sera: No. 1, No. 3 og No. 5


God måde at afprøve Codage, virkelig godt tilbud, fin gave ide, trio der kan kombineres – få fingrene Codage “TRYPTIQUE ESSENTIAL”.


Codage har samlet tre super sera i en fin gaveæske til en super pris! Intensiv fugt, energigivende booster og effektive anti-age serum er kombineret med hinanden den perfekte løsning.
Du kan bruge alle tre sera samtidig, eller efter behov. Husk at serum No. 1 skal på sidst, da de fugtgivende ingredienser i denne serum er lidt større molekyler end de to andre.


Codage kan bruges som supplement til din alm. hudpleje rutine eller som fuldt program. Husk derfor også rens, dagcreme og natcreme fra serien. Bruges morgen og aften under hhv. dagcreme og natcreme.


Sættet indeholder følgende sera:


Serum N°1 er en intensiv behandling specielt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.  Produktet indeholder en ekstra rig sammensætning, der tilfører intens nærig således at huden igen kan regenereres og se frisk ud. Ved brug opleves et boost af fugt, der øjeblikkeligt gør huden blødere, smidigere og mere modstandsdygtig.
En kombination af fugtgivende ingredienser og hyaluronsyre af forskellige molekylærvægt arbejder sammen og trænger dybt ned i huden. Dette serum tilfører huden lipider, der hjælper med at bevare fugten i huden samt med tiden øge det naturlige fugtsystem, så der fremadrettet er ydet beskyttelse for ydre påvirkninger. Beroligende aktive ingredienser og en kraftfuld blanding af antioxidanter afhjælper følsom hud og dulmer rødme. Serum N°1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyle der arbejder i overfladen. Også derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.


Serum N°3 er ultra-koncentreret næring til din hud og en kilde til fornyet og sund hud. Tegn på træthed og de første tegn på ældning mindskes og via fugt, energigivende og afgiftende ingredienser opnås en mere fugtmættet og sund hud. Et koncentrat af antioxidanter og anti-aging næringsstoffer forebygger og reparerer de første rynker. Dette er et rigtig energiboost til huden der giver fornyet glød. Den kan virke varmende på huden da den ”speeder” cellefornyelsen op.


Serum N°5 forebygger og korrigerer ældningstegn i moden hud. Aktive ingredienser nedsætter ældningen af huden samt støtter den cellulære metabolisme, så huden oplever et boost af vitaminer til de vigtigste byggesten. En synergi af fugtgivende stoffer og antioxidanter gør huden smidig og det naturlige forsvar styrkes.
Et serum der trænger dybt ned i den modne hud og med et indhold af anti-aging ingredienser forebygger og korrigerer linjer ved at arbejde indefra og ud.
Hvis den er for aktiv for huden, kan den med fordel bruges hver anden dag til start, og så køre den op til fuld styrke over 14 dage.