Codage Paris Moisturizing and Energizing Care Water 100 ml - fugtspray

Codage Paris Moisturizing and Energizing Care Water 100 ml - fugtspray

Specialpris 225,00 kr

Pris: 375,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Codage Paris Moisturizing and Energizing Care Water 100 ml


Codage Paris Moisturising & Energizing Care Water er en superplejende ansigtsmist der sprayes over hele ansigtet, med en særlig høj koncentration af aktive ingredienser. Den er specielt formuleret til at afgifte og øge hudens vitalitet, filtrere storbyens forurening fra, og fremvise hudens udstråling. Rig på fugtgivende og beroligende ingredienser, vil hvert pift af denne plejevand skabe en følelse af ægte komfort. Til brug som en base, makeup-fiksering eller når du har lyst det – tag den med dig overalt. Den perfekte ven for en strålende teint og velnæret hud hele dagen lang. Produktet er godt sammen med Codage Pre-Treatment Lotion, Codage Serum No. 1 og Codage Day Cream
Velegnet til normal eller tør hud.


ANTI-POLLUTION - DETOXIFYING - RADIANCE
Anvendelse: Når som helst i løbet af dagen du har brug for et opfriskende boost af fugt og energi. Spray over hele ansigt, hals og dekolleté før din sædvanlige hudpleje, eller som fixer ovenpå makeup. Opfrisk huden med din Care Water så ofte du har lyst i løbet af dagen. Spray ca. 20 cm afstand fra ansigtet og luk øjnene. Lad den tørre naturligt på huden.


ANTI-POLLUTION - anti-forurening Beskyttende matrix af planteudtræk: opbygger en film på huden og beskytter den mod forurening. Effektivitet: -46% kulpartikler på huden.


DETOXIFYING - afgiftende Persisk silketræ (Albizia julibrissin) modvirker nervøsitet, har anti-stress og beroligende egenskaber. Effektivitet: Op til -69% træthed i huden og op til +81% fasthed.


RADIANCE - udstråling “Stress-styrende” mikroalge (Dunaliella Salina) beskytter mod dehydrering og ophedning. In-vitro effektivitet: +300% cellulær spredning i keratinocytterne / +160% beskyttelse af mitokondrier (organeller der bl.a. forsyner cellerne med deres livsenergi) / +140% ATP (celleenergi / Adenosin-5-triphosphat) produceret i keratinocytterne. In-vivo effektivitet: +80% renhed og transparens / +87% mere klar hud.