Codage Paris Summertime 30 ml Sommer

Codage Paris Summertime 30 ml Sommer

Specialpris 648,75 kr

Pris: 865,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Codage Paris Summertime 30 ml Sommer


Omhyggeligt formuleret med fransk farmaceutisk ekspertise, byder vi velkommen til Codage Summertime "Beskyttende og Aktiverende" serum. Fugtgivende, beroligende og med til at øge hudens naturlige forsvar, arbejder målrettet på at maksimere blødhed, samt udligne hudtonen. Øger melanin produktionen og bidrager til at at reducere mørke pletter og en flot solkysset glød. Velegnet til alle hudtype.


Hy3 - Fugtende og genopbygger og bevarer fugten. Booster collagen produktion, fylder, strammer og glatter huden for et yngre udseende.


Ma1 - Bekæmper bakterier og udbrud samt sebum produktionen, mens den reducerer porestørrelsen for en mat finish.


Ap3 - Beroligende og fugtende, forhindrer hudirritation og genopbygger hudens tolerance overfor inflammatoriske reaktioner.


Ao3 - Reparerer og beskytter, blandingen af antioxidanter beskytter mod de frie radikaler og skadelige UV stråler, mens den reparerer hud skader skabt af f.eks. solen.


Po3 - En beskyttende ingrediens der beskytter mod forurening. Arbejder på at forbedre huden naturlige beskyttelse med antioxidanter og bidrager til at forhindre celledød. Aktiveringen af keratinocytvækst forstærker den kutane barriere.


Et - Forebyggende og korrigerende, denne ingrediens bevarer hudens fugtniveau ved udsættelse for varme og UV-stråler.


Br - Stimulerer melanin produktionen for en intens og flot solkysset udstråling.