Codage Paris Vinter Trio 3 x 10 ml serum

Codage Paris Vinter Trio 3 x 10 ml serum

Specialpris 499,00 kr

Pris: 670,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Codage Paris Vinter Trio 3 x 10 ml serum


3 x 10 ml sera: No. 1, No. 7 og Oh My Cold


TRE SERA HELT PERFEKT TIL VINTERVEJRET!


Køb 3 og få den ene gratis
Serum 10 ml no. 1 Intense Moisturizing
Serum 10 ml no. 7 Soothing & Anti Redness
Oh My Cold 10 ml Moisturizing & Repairing
Den perfekt trio af sera til at modvirke vinterens hårde påvirkning af huden.


- Intens fugtighed


- Lindring af irritationer og rødmen


- Reparation af skader og maksimal beskyttelse


Beskrivelse:
Består af 3 x 10 ml sera: No. 1, No. 7 og Oh My Cold 10 ml


God måde at afprøve Codage, virkelig godt tilbud, fin gave ide, trio der kan kombineres – få fingrene Codage vinter trio


Codage har samlet tre super sera i en fin gaveæske til en super pris! 
Du kan bruge alle tre sera samtidig, eller efter behov. Husk at serum No. 1 skal på sidst, da de fugtgivende ingredienser i denne serum er lidt større molekyler end de to andre.


Codage kan bruges som supplement til din alm. hudpleje rutine eller som fuldt program. Husk derfor også rens, dagcreme og natcreme fra serien. Bruges morgen og aften under hhv. dagcreme og natcreme.


Sættet indeholder følgende sera:


Serum N°1 er en intensiv behandling specielt udviklet til tør hud og hud der i perioder har behov for et ekstra fugttilskud.  Produktet indeholder en ekstra rig sammensætning, der tilfører intens nærig således at huden igen kan regenereres og se frisk ud. Ved brug opleves et boost af fugt, der øjeblikkeligt gør huden blødere, smidigere og mere modstandsdygtig.
En kombination af fugtgivende ingredienser og hyaluronsyre af forskellige molekylærvægt arbejder sammen og trænger dybt ned i huden. Dette serum tilfører huden lipider, der hjælper med at bevare fugten i huden samt med tiden øge det naturlige fugtsystem, så der fremadrettet er ydet beskyttelse for ydre påvirkninger. Beroligende aktive ingredienser og en kraftfuld blanding af antioxidanter afhjælper følsom hud og dulmer rødme. Serum N°1 bruges altid som det sidste produkt (hvis der bruges flere sera), da det grundet Hy+ er store fugtmolekyle der arbejder i overfladen. Også derfor skal den ikke stå alene, da den har brug for en creme at binde sig til, så den kan arbejde og ikke føles klistret på overfladen.


Serum N°7 
Serum N°7 er en målrettet behandling skabt til at lindre følsom hud og reducere rødme. En kraftfuld blanding af beroligende ingredienser lindrer reaktiv hud og styrker dens toleranceniveau for derved at undgå inflammatoriske reaktioner. En sammensætning af fugtgivende og reparerende aktive ingredienser styrker hudens struktur indefra, således at den gøres mere modstandsdygtig. Et koncentrat af anti-rødme aktive ingredienser forebygger og korrigerer hudens rødme og mindsker forekomsten af synlige kapillærer. Bruges under din dagcreme og alene eller sammen med natcreme om natten. Kan bruges i hele ansigtet eller lokalt ved behov


Serum Oh My Cold 
OH MY COLD er en specialudviklet vinterserum der lindrer og beroliger huden som svækkes af det kolde vintervejr. Den beskytter, reparerer og genopfylder øjeblikkeligt huden med fugt og lipider, og med langvarig virkning.
En kombination af af fugtingredienser og hyaluronsyre arbejder i synergi og genopfylder huden med lipider så den kan bevare fugtigheden, booster dens eget fugtniveau og beskytter de ydre lag mod udtørring. En unik ingrediens fra antarktisk gletsjervand samt lindrende og beskyttende aktiver øger genopbygningen af skadet hud, og forbedrer dens modstand. Huden bliver blødgjort, styrketog klar til at møde de skarpe vintertemperaturer.