ER+ Aftersun sæt 3 dele - COOLA ER

Ikke på lager

499 DKK
Produktbeskrivelse

Coola ER Aftersun sæt 3 dele

COOLA ER Aftersun Suncare Essentials er et fint sæt som du kan bruge efter du har været i solen. Indeholder 3 produkter fra solserien ER+ COOLA. Produkterne er ikke decideret solprodukter, men produkter, som er gode at bruge til en hud efter en tur i solen. Alle produkterne er antioxidante, beroligende, fugtgivende og beskyttende for huden, om man opholder sig i solen eller ej. Alle er omkring 99% naturlige, og de fleste af ingredienserne er økologiske. Alle 3 produkter er ECOCERT mærket og uden parabener. Du får i sættet:

  • Clear Recovery Foam Wash (100 ml): Forfriskende renseprodukt, som er god at bruge efter ophold i solen. Produktet reducerer inflammation, har en beroligende virkning og med en meget mild formel. Anvendes på fugtet hud, masseres let ind, og kan vaskes af med først lunt og derefter koldt vand. Anvend det morgen og aften.

  • Fresh Relief Face Serum (30 ml): En anti-inflammatorisk og nærende serum, som booster din huds naturlige forsvar. Reducerer rødme og lindrer irriteret hud, samt virker reparerende. Masseres ind med opadgående strøg på afrenset hud. Kan anvendes morgen og aften.

  • Calm Glow Eye Gel (14 ml): Øjengelé der er oliefri, som reducerer rødme. Gelen forbedrer hudens elasticitet, reducerer fine linjer og virker opstrammende. Kan også anvendes efter voksbehandling, peeling eller solskoldning. Masseres blidt ind omkring øjnene på nyrenset hud. 

Læs mere om Coolas ingredienser på den danske hjemmeside for yderligere info