COOLA Sunless Antiaging Face Serum 50 ml Selvbruner

COOLA Sunless Antiaging Face Serum 50 ml Selvbruner

Specialpris 349,00 kr

Pris: 449,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

COOLA Sunless Antiaging Face Serum 50 ml Selvbruner


Nyd et naturligt solkysset look med Coolas nye antiaging selvbruner året rundt. Kan bruges dagligt og indeholder 70% økologiske ingredienser. En potent blanding af Argan Olie, Vitamin C, Hyaluron Syre og plantestamceller, efterlader huden blød, fugtet og med en smuk glød. Giver ikke striber og bygges op over 3 dage og er velegnet til brug alene eller tilføjet din daglige ansigtspleje rutine for en en smuk sommerglød.

Brug
Tryk en lille mængde af produktet ud i hånden og smør på ren, tør hud. For en mere langsom selvbruning, kan du blande 2-3 dråber i din daglige ansigtscreme. Tillad produktet at få ca. 2-4 timer før den endelige farve er opnået. For det bedste resultat er det bedst at eksfoliere huden og derefter påsmøre eksempelvis dagcreme eller lignende før du anvender produktet.


Advarsel: Dette produktet indeholder ikke solfaktor og er yder derfor ikke beskyttelse mod solens stråler. Ophold i solen uden solcreme med faktor udgør en sundhedsrisiko i forhold til for tidlig aldring af huden og øger risikoen  for hudcancer, selv hvis du ikke bliver solbrændt.


Serien er et stort hit blandt de kendte i Hollywood der går op i økologi og naturlig hudpleje.