Derma kids solspray SPF 30

Afsendes inden for 1-4 dage

Specialpris 99 DKK
Pris: 110 DKK
Produktbeskrivelse

Derma Kids Solspray SPF30 er en både allergivenlig og sikker solcreme med høj solbeskyttelse, og så er endda vandfast, hvilket er godt at vide, når du skal have ungerne med på stranden.

Denne solspray er udviklet specielt, men er du en voksen med sart hud, så er der ingen der ser skævt til dig, hvis du selv smører dig ind. Solbeskyttelsen er nemlig helt uden parfume og unødig kemi., så den kan med fordel bruges på den næste strandtur. Solcremen trænger hurtigt ind i huden uden, at den virker fedtende. Solcremen er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergi Nordic og lever op til samtlige EU-anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse.

Sådan bruger du bedst Derma Kids Solspray

Brug altid rigelige mængder solcreme, når du færdes i solen, så vær ikke nærig med din spray, men påfør rigelig mængder - gerne en hel håndfuld på kroppen og i ansigtet før soleksponering.
Ved badning gentages ofte. Husk at lade sollotion tørre helt ind i huden før kontakt med tekstiler og andre genstande - da den kan give pletter. Det er vigtigt at anvende den anbefalede mængde for optimal beskyttelse.

Bemærk at børn under 3 år bør helt undgå at opholde sig i solen.

Foretrækker du at bruge solcreme frem for solspray til dine børn, så anbefaler vi, at du køber Sun Lotion SPF30, der ligeledes er udviklet specielt til børn 

Ingredienser

Aqua
C12-15 Alkyl Benzoate
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
Alcohol Denat.
Ethylhexyl Triazone
Dibutyl Adipate
Glycerin
Acrylates Copolymer
Diethylhexyl Butamido Triazone
Glyceryl Stearate
Tocopheryl Acetate
Ceteareth-20
Ceteareth-12
Cetearyl Alcohol
Cetyl Palmitate
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Sodium Laureth Sulfate
Sodium Hydroxide
Phenoxyethanol
Benzoic Acid
Dehydroacetic Acid