Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Body Oil 75 ml

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Body Oil 75 ml

Specialpris 149,00 kr

Pris: 185,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Body Oil 75 ml


Kropsolie m. citron & citrongræs opfriskende kropsolie med opstrammende effekt


Lemon Lemongrass Vitalising Body Oil stimulerer huden og opstrammer. Olien har en skøn sammensætning af stimulerende dufte og lægeplanternes virksomme egenskaber. I kropsolien indgår citrongræs, mistelten og agerpadderok, der aktiverer hudens processer, samt citronskal og solsikkeolie, der sætter gang i hudens udrensning. De naturlige ingredienser stammer fra certificerede økologiske jordbrug og har gennemgået den særlige rytmiske proces, der kendetegner Dr. Hauschka. Under planternes modningsfase varmes blandingerne op til 37 °C svarende til menneskets kropstemperatur. Herefter røres de forsigtigt rundt hver morgen og aften. På den måde bibeholdes lægeplanternes særlige egenskaber.


Anvendelse
Kropsolien fordeles bedst på fugtig hud. På den måde dannes der en vand-olie-opløsning, som har lettere ved at trænge ind i huden, og som bevarer hudens fugtighed.


Godt tip
For at bruge kropsolien mod cellulite skal du massere den ind i huden med kraftige bevægelser og efterfølgende supplere med en sund og vitaminrig kost, sport og vekselbade (hurtige skift mellem koldt og varmt vand).