Dr. Hauschka Relaxation Kit

239,00 kr
ELLER
Lagerstatus: Fjernlager, afsendes inden for 1-4 hverdage

Dr. Hauschka Relaxation Kit


Gaveæske fra Dr. Hauschka med 3 produkter Moor Lavender Body Oil 75 ml, Moor Lavender Calming Bath Essence 30 ml og Lavender Soap 100 g.


Sæt tid af til dig selv og nyd et varmt bad og giv dig selv tid til lidt mindfullness med de 3 dejlige lavendel duftende og afslappende produkter. Sættet består af olie, badeessens og sæbe.


Moor Lavender Calming Body Oil - Lægger sig beskyttende omkring huden. En særlig ingrediens i kropsolien er ekstraktet af tørv. Tørven har beskyttende egenskaber og har en særlig effekt hos personer, der er kuldskære og følsomme over for vejret. Den blide duft af lavendel hjælper til en afslappet og rolig søvn. 

Calming Bath Essence - Hovedingrediensen i denne fint afstemte sammensætning med udtræk af hestekastanier og padderokke består af et tørveudtræk, som er behandlet efter Dr. Hauschkas særlige, rytmiske metode. Særligt i kombination med det varme badevand udfolder badeessensen sin omsluttende og beskyttende virkning. Samtidig plejer mandel- og avocadoolie huden blidt.