Dr. Hauschka Rose Day Cream 30 ml

Dr. Hauschka Rose Day Cream 30 ml

Specialpris 149,00 kr

Pris: 205,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Dr. Hauschka Rose Day Cream 30 ml


Dr. Hauschka Rose Day Cream er en klassiker fra Dr. Hauschka Kosmetik og indeholder hele rosens alsidighed. Den plejer og beskytter tør og sart hud med tendens til rødmen og udvidede blodkar (couperose). Næringsrige udtræk fra forædlede rosenblomster og vilde hyben harmoniserer og styrker huden, mens sheasmør, voks af rosenblomst og avocadoolie beskytter den mod at tørre ud. Sammensætningen af rose, lægestokrose og perikon styrker og fremmer hudens naturlige kræfter. Rose Day Cream virker harmoniserende på hudens fedt-fugt-balance. Cremen giver huden pleje ved at forene rosens kraft med dens blidhed.


Hudtype
Til tør, sart og moden hud med rødmen


Anvendelse 
Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Rose Day Cream egner sig som dagcreme under din make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi et Dr. Hauschka Serum efter rensning og toning.


Formulering
Udtræk af rose, altea og anthyllis toner og beriger huden. Dyrebart rosen vand, rosen voks og rosenekstrakt balancerer og revitaliserer. Avocado, altea rod, sesam og mandel olie huden med at bevare fugten. Rosens forfriskende effekts på huden er i særklasse.