Dr. Hauschka Rose Light Day Cream 30 ml

Dr. Hauschka Rose Light Day Cream 30 ml

Specialpris 149,00 kr

Pris: 205,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Dr. Hauschka Rose Light Day Cream 30 ml


Dr. Hauschka Rose Day Cream Light beskytter mod ydre påvirkninger og giver huden en fin og velafbalanceret teint. Dagcremen er særligt velegnet til sart, normal, tør og irriteret hud med behov for beskyttelse og beroligende pleje. Formlen indeholder en blanding af lægeplanterne rose, stokrose og gul rundbælg, der giver huden kraft og fremmer vitaliteten. Udsøgt rosenvand, rosenvoks og rosenudtræk harmoniserer og genopfrisker huden. Avocado, lægestokroserod og sesam- og mandelolie hjælper med at bevare den naturlige fugt i huden. Med deres stimulerende kræfter har roserne en mærkbar og behagelig indvirkning på huden.


Hudtype
Til sart hud.


Anvendelse 
Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Brug Rose Day Cream Light som basiscreme under din make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi et Dr. Hauschka serum efter rensning og toning.


Formulering
Udtræk af rose, altea og anthyllis toner og beriger huden. Dyrebart rosen vand, rosen voks og rosenekstrakt balancerer og revitaliserer. Avocado, altea rod, sesam og mandel olie huden med at bevare fugten. Rosens forfriskende effekts på huden er i særklasse.