Dr. Hauschka Travelsize Lemongrass Body oil 30 ml

Dr. Hauschka Travelsize Lemongrass Body oil 30 ml

Specialpris 39,00 kr

Pris: 69,00 kr

ELLER

Lagerstatus: På lager

Dr. Hauschka Travelsize Lemongrass Body oil 30 ml


Lemon Lemongrass Vitalising Body Oil stimulerer huden og opstrammer. Olien har en skøn sammensætning af stimulerende dufte og lægeplanternes virksomme egenskaber. I kropsolien indgår citrongræs, mistelten og agerpadderok, der aktiverer hudens processer, samt citronskal og solsikkeolie, der sætter gang i hudens udrensning. De naturlige ingredienser stammer fra certificerede økologiske jordbrug og har gennemgået den særlige rytmiske proces, der kendetegner Dr. Hauschka. Under planternes modningsfase varmes blandingerne op til 37 °C svarende til menneskets kropstemperatur. Herefter røres de forsigtigt rundt hver morgen og aften. På den måde bibeholdes lægeplanternes særlige egenskaber.


Anvendelse
Kropsolien fordeles bedst på fugtig hud. På den måde dannes der en vand-olie-opløsning, som har lettere ved at trænge ind i huden, og som bevarer hudens fugtighed.


Godt tip
For at bruge kropsolien mod cellulite skal du massere den ind i huden med kraftige bevægelser og efterfølgende supplere med en sund og vitaminrig kost, sport og vekselbade (hurtige skift mellem koldt og varmt vand).


Kvalitet
100% naturlic kosmetik og hudpleje, certificeret efter NATRUE standard
Ingen syntetiske dufte, farver eller tilsætningsstoffer
Ingen mineralske olier, parabener, silikone eller PEG
Vegansk
Dermatologisk testet til sensitiv hud
Aldrig testet på dyr
Når det er muligt, kommer alle råvarer er dyrket kontrolleret økologisk eller biodynamisk under fair forhold