Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Ecooking

Ecooking - skøn dansk hudplejeserie med naturlige ingredienser i topkvalitet. Udviklet og produceret i Danmark. Ecooking står for Eco og Cooking – tilsammen bliver det til Ecooking. Eco refererer til øko, der går hånd i hånd med produkterne og Ecookings ånd. Cooking refererer til at koge/kokkerere, fordi produkterne er udviklet hjemme i køkkenet samt at nogle er så rene, at de kan spises.

Ecooking er hudpleje til både mænd og kvinder og nogle af de mest populære produkter er Ecooking Peel maske og de såkaldte Stram op kapsler Se udvalget af skønne Ecooking produkter på såsom bestselleren Ecooking Peel Masken på tilbud hos Green Harmony. Vi har selvfølgelig også Ecooking hudplejeprodukter på tilbud

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
17 produkter
Nulstil filter

Ecooking på tilbud - noget til alle hudtyper

Ecooking er en naturlig og økologisk hudplejeserie, lanceret i 2015 af Tina Søgaard. Historien bag Ecooking er, at Tina Søgaard midt i sin egen skilsmisse gik i gang med at lave cremer til sig selv bogstavelig talt henover køkkenvasken. Cremerne og hendes serum blev så gode, at hun til sidst besluttede sig for at prøve at sælge dem, og resten er historie, som man siger.Det skal dog siges, at Tina havde en fortid i branchen med flere års erfaring med at udvikle og sælge hudplje, så hun startede altså ikke helt på bar bund.

Ecooking er noget af det bedste danske hudpleje på markedet. Det er 100% dansk udviklet, dansk produceret og samtlige produkter er derudover udviklet med omtanke for dig og vores allesammens natur. De særligt udvalgte råvarer er 100% rene økologiske og naturlige olier, 100% æteriske olier, duftudtræk og ekstrakter, 100% vegansk (dog anvendes naturligt bivoks i Multibalm og Lip Balm), mange vitaminer og mineraler, antioxidanter, milde råvarer og konserveringssystemer.

Alle produkter i Ecooking hudplejeserien er skabt med et konkret formål for øje. Det kan fx være tør hud, rynker, akne, rødme i huden eller andet. Uanset hvilke problemstillinger, der kan være med din hud, så har Ecooking et produkt, der kan hjælpe. Hudplejen består udelukkende af naturlige ingredienser, der er 100% veganske. Der er ikke tilsat skadende kemiske stoffer, som du kan støde på hos andre mindre miljøbevidste producenter. Ecooking er således helt fri for farvestoffer, parabener og dum kemi. Filosofien bag Ecooking er ligefrem og simpel. Alle, både mænd og kvinder, børn og voksne fortjener en følelse af velvære, og det er lige netop, hvad Ecookings-serien har til dig. Slip alle dine bekymringer om din hud og flyt i stedet dit fokus over på alt det skønne livet har at byde på .

Uanset om du skal bruge en fugtmaske, solcreme, håndcreme, rensegel, ansigtsscrub, dagcreme, natcreme eller rensemælk har Ecooking et produkt, der passer præcis til din hudtype. De mest populære produkter i Ecooking hudplejeserien er følgende:

Ecooking Peel Maske

Peel masken fra Ecooking gør underværker for din hud. Den glatter hudens linjer ud og hjælper mod rynker. Peel Masken er ganske drøj i brug, og du behøver faktisk kun at bruge den en dag om ugen. Til at begynde med anbefaler vi, at du kun lader masken sidde 4-6 minutter og herefter kan du langomt trappe op. Når du har brugt Ecooking Peel Masken i en månedstid kan du tilsidst have masken siddende 10-12 minutter ad gangen, men max én gang om ugen.

Ecooking Serum

Serum til din hud findes i 3 forskellige varianter fra Ecooking. Vælg mellem Acne Serum, Super Serum og Fugt Serum. Hver serum er virksom på forskellige måderr. Acne Serum bekæmper bakterier og forhindrer dem i at udvikles på hudens overflade. Den effektive Super Serum giver din hud et ordentlig fugtighedsboost, mens Ecooking Fugt Serum holder på den naturlige fugt i din hud og giver en blød og lækker fornemmelse.

Ecooking Lermaske

Lermasken fra Ecooking er en klassiker. Den opfrisker og renser din hud effektivt samtidigt med, at du reducerer ujævnheder og minimerer dannelse af porer. Lermasken er også virkelig effektiv i kampen mod uren hud.

Ecooking Stram Op Kapsler

Tidens tand - og rynker - kan ingen undgå, men med Stram Op Kapsler fra Ecooking tager du bestemt kampen op. Som navnet antyder, strammer kapslerne din hud op og reducerer de små fine alderstegn i ansigtet. Stram Op Kapsler reducerer således dybden af rynker i din huden, så du huden fremstår mere frisk og spændstig. Det er et effektivt og populært anti age middel fra Ecooking.