Ecooking Ansigtsscrub 100 ml

199,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Ecooking Ansigtsscrub 100 ml


Produktet har netop vundet Allergy Award 2018


ANSIGTSSCRUB / FACE SCRUB
Mild scrub til ansigtet, der renser og fjerner døde hudceller. Med små fine skrubbekorn af mandelkerner


PRODUKTINFORMATION


Denne scrub består af en mild olieblanding af Sheabutter, Mandel- og Solsikke Olie. Ingredienser, som har fugtgivende, nærende og beroligende egenskaber og er særligt tilpasset sensitiv og følsom hud. De nærende egenskaber fra olierne hjælper huden med at undgå tidlig aldring og tab af hudelasticitet. Kan bruges til alle hudtyper. Scrubben fjerner døde hudceller på hudens overflade. Ved hjælp af de små fine skrubbekorn af mandelkerner exfolieres huden uden at irritere og giver en beskyttende film, som ikke tilstopper huden. Huden efterlades blød og ensartet efter brug.


Indeholder bl.a. økologisk:


–  Mandel Olie
–  Solsikke Olie
–  Sheabutter


100% vegansk.


ANVENDELSE
Vi anbefaler, at du anvender ansigtsscrub 1-3 gange om ugen. Det er vigtigt, at du fugter huden, inden du kommer scrubben i ansigtet. Fordel herefter med fingerspidserne og massér blidt ind i huden. Undgå at få produktet for tæt på øjenomgivelserne. Produktet skylles til sidst af med vand.


TIP
Efter brug anbefaler vi, at du anvender Ecooking Ansigtsmist for at afrense og lukke porerne. Afslut med din favorit Serum og/eller Dag-/Natcreme fra Ecooking.


EMBALLAGEINFORMATION
100 g plastkrukke


INGREDIENSLISTE
Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Hydrogenated vegetable Oil*, Butyrospermum Parkii Butter**, Cetearyl Ethylhexanoate**, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder**, Tocopherol**, Helianthus Annuus Seed Oil**


* = organic · ** = natural