• usp-iconDag til dag levering
  • usp-iconFri fragt ved køb over 399 kr
  • usp-icon5 stjerner på Trustpilot
  • usp-iconDansk webshop - kun mærkevarer
  • usp-iconFå en gratis gave

Ecooking Anti-Rødme Creme 50 ml

299,00 DKK 270,00 DKK

Ecooking Anti-Rødme Creme 50 ml

Denne lindrende creme reducerer effektivt irritation, mens den nænsomt modvirker rødme. Cremen beroliger og fugter huden, som efterlades blød og behagelig. En varig løsning på sart og rødmende hud starter med den rigtige hudpleje. Ideel til sensitiv og acneramt hud. 

PRODUKT INFORMATION
Cremen har en sammensætning, der særligt modvirker rødme og irritation, og som mindsker hudens blussende fremtoning samtidig med, at den holder huden gennemfugtet. 

Velegnet til sensitiv og acneramt hud
Til alle aldre
Uden parfume
Aktive optiske ingredienser, der kan være med til at mindske fine linjer og synlige porer
Svedabsorberende
Har en matterende effekt på huden 

Ecooking Anti-Rødme Creme er fyldt med beroligende og nærende ingredienser, der på én gang fungerer som et beskyttende filter over huden, suger fugt op til hudens øverste lag og udjævner hudens overflade. Cremen er en effektiv hjælper til sensitive hudtyper. Cremens sammensætning skaber en udjævnende effekt, så huden fremstår blød samtidig med synlige linjer og porer reduceres.

Kamille har en anti-inflammatorisk virkning, der gør ingrediensen særligt velegnet til sensitiv og acneramt hud. Derudover afhjælper og blokerer den for irritation ved at rense huden for frie radikaler, som beskadiger huden og accelererer ældningsprocessen. Aktive ekstrakter udvundet af svampe og græs afhjælper rødme og kløe på hudens overflade, samtidig med at huden fugtes og styrkes indefra.

Cremen indeholder bl.a Poria cocos og Phragmites kharka som er en effektiv løsning til sart og sensitiv hud. Det høje indhold af råvaren er in vitro testet på bla. UV induceret stress, inflammation, rødme og kløe.

Den er en rigtig god løsning til stresset, rødmende og acne ramt hud – huden matteres, beroliges og anti-stresses, samtidig med at cremen har en dybdevirkende effekt på den inflammatoriske tilstand.

Poria cocos er en fedtabsorberende svamp, der bruges i traditionel kinesisk medicin og er blevet almindeligt accepteret i moderne medicin, som behandling af betændelse og aktive ekstrakter. udvundet af svampen og græs afhjælper rødme og kløe på hudens overflade, samtidig med at huden fugtes og styrkes indefra. Derudover afhjælper og blokerer den for irritation ved at rense huden for frie radikaler, som beskadiger huden og accelererer ældningsprocessen.

ANVENDELSE
Påfør cremen på afrenset hud morgen og aften. Vær særligt opmærksom på de udsatte områder for en mere målrettet effekt. Den dulmende effekt kan mærkes allerede en time efter påføring. For at opnå det bedste resultat, bør cremen bruges dagligt i 28 dage som en del af din almindelige hudplejerutine.

EMBALLAGEINFORMATION
50 ml glaskrukke

INGREDIENSLISTE
Ingredients: Cetearyl Ethylhexanoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*,Cetearyl Alcohol, Methyl Propanediol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin*, Polyacrylic Acid, Alcohol, Caprylyl Glycol, Stearic Acid**, Tocopherol**, Triethanolamine,Sodium Lauroyl Glutamate, Helianthus Annuus Seed Oil*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Phenyl Propanol, Phragmites Kharka Extract**, Poria Cocos Extract**

* = organic · ** = natural

 

  • På lager

Der er ikke skrevet nogen anmeldelser endnu.