Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!
Billigst på PriceRunner
Ecooking Hals- & Decolleté Creme 50 ml
Ecooking Hals- & Decolleté Creme 50 ml>

Ecooking Hals- & Decolleté Creme 50 ml

fra Ecooking
DKK 359,00
Levering: 3 til 5 dage (fjernlager)
Varen er udsolgt

Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?

Creme med anti-age ingredienser, der er med til at opstramme, udsætte alderstegn og afhjælper huden mod hyperpigmentering

PRODUKTINFORMATION
Denne creme er specielt udviklet til brug på hals og decolleté. Indeholder bl.a. Hyadisine, der er med til at regenerere og beskytte ved at bevare fugt og vand i huden. Derudover er Hyadisine også kendt for at være helende mod sår og er med til at forøge collagen og elastin i produktionen. Cellulobeads er en ingrediens, der er tilføjet for at afhjælpe rynker og fine linjer og giver her-og-nu-effekt. Samtidig giver ingrediensen en god fornemmelse på huden, der føles blød og gennemfugtet.

Niacinamide er et derivat af B3-vitaminet, der undertrykker Melanin mod at nå overfladen af huden og beskytter huden mod yderligere UV-skade. For meget Melanin (som er et natuligt forekommende stof i kroppen, der er ansvarlig for dets farve, hudens absorption af UV-stråler) kan resultere i aldersspots, fregner og hyperpigmentering.

Området ved hals og decolleté er et af de steder på kroppen, hvor huden ældes hurtigst. Det er derfor vigtigt, at man beskytter og forebygger huden med en god creme, der modvirker alderstegn.

Indeholder bl.a.:

– Niacinamide
– Cellulobeads USF (Ultra Soft Focus)
– Actifol
– B3-vitamin
– Økologisk Solsikke Olie
– Hyaluron Syre

100% vegansk.

ANVENDELSE
Fordel cremen på hals og decolleté. Anvendes om morgenen og evt. aften.

TIP
Vi anbefaler, at du renser din hud inden brug og efterfølgende anvender din favorit Ecooking serum under cremen.

EMBALLAGEINFORMATION
50 ml airless m/ pumpe

INGREDIENSLISTE
Aqua**, Cetearyl Ethylhexonate, Sodium Lauryol Glutamate*, Helianthus Anuus Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Glycerin*, Niacinamide**, Cellulose**, Phenoxyethanol, Tocopherol**, Cyclohexane, Caprylyl Glycol, Sodium Citrate, Lentinus Edodes Extract**, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phytic Acid, Pseudoalteromonas Exopolysaccharides**, Sodium Salicylate**, Citric Acid**, Triethanolamine

* = organic · ** = natural

 

Lignende produkter

Populære produkter