Ecooking Lermaske 100 ml

199,00 kr

Lagerstatus: Ikke på lager

Ecooking Lermaske 100 ml


LERMASKE / CLAY MASK
Rensende og opfriskende maske, der kan minimere porer samt reducere ujævnheder og uren hud


PRODUKTINFORMATION
Lermasken indeholder en kombination af Iris Ekstrakt, Zinksalt og A-vitamin, som renser og opfrisker huden samt kan hjælpe med at minimere porer og reducere ujævnheder i huden. De aktive ingredienser afhjælper urenheder og virker både behandlende og forebyggende.
Lermasken er også med til at reducere mængden af sebumproduktionen i talgkirtlerne. En høj sebumproduktion gør, at huden bliver fedtet og skinnende. Indeholder et aktiv af Pseudomonas Altermonas, som er udvundet af mudder fra Antarktis.
Har antiinflammatoriske egenskaber og dulmer rødme, så huden føles beroliget. Indeholder ingredienser, der øger regenerationen af cellerne i huden.


Indeholder bl.a.


–  Iris Ekstrakt
–  A-vitamin
–  Mudder fra Antarktis


100% vegansk.


ANVENDELSE
Fordel masken i et jævnt lag i hele ansigtet. Undgå at få produktet for tæt på øjnene. Kan med fordel bruges på hals, ryg og decolleté, hvis man har tendens til urenheder her. Påføres evt. med en pensel. Lad masken sidde indtil den er helt størknet. Fjernes med lunkent vand.


TIP
Vi anbefaler, at du renser din hud inden brug. Afslut med din favorit Serum og/eller Dag-/Natcreme fra Ecooking.


EMBALLAGEINFORMATION
100 ml plastkrukke


INGREDIENSLISTE
Illite**, Aloe Barbadensis*, Kaolin**, Cucumber Sativus Floral Water*, Aqua**, Monmorillonite**, Propandiol, Pseudoalteromonas Ferment Extract**, Retinyl Palmitate**, Florentina Root Extract**, Zinc Sulfate, Sodium Salicylate, Pottasium Sorbate, Alcohol**, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Citric acid**, Sodium Benzoate


* = organic · ** = natural