EcoTools Glow For It Tools Set

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

180 DKK
Produktbeskrivelse

EcoTools Glow For It Tools Set - velegnet for veganere

EcoTools Glow For It Tools Set (Limited Edition) er et super fint og miljøvenligt penselsæt. Sættet indeholder 5 makeup pensler og et lille lommespejl, som er et ideelt sæt til, at ligge den perfekte makeup. Børsterne er håndlavet, af høj kvalitet med bambus håndtag og genanvendeligt aluminium, de er 100 % Vegan venlige, og sidst men ikke mindst er de super lækre og bløde, at arbejde med.

Indeholder:

  • 1 stk. EcoTools concealer pensel
  • 1 stk. EcoTools pudder børste
  • 1 stk. EcoTools Vifteformet børste
  • 1 stk. EcoTools Øjenskygge pensel
  • 1 stk. EcoTools Læbe pensel
  • 1 stk. Lille lommespejl

EcoTools concealer pensel: En blød og kompakt concealer pensel, der gør det legende let, at påføre din concealer omkring øjnene eller andre områder på ansigtet.

EcoTools pudder børste: Er en stor blød skrå pensel, der gør det nemt, at påføre en perfekt grundlæggende makeup som løs foundation og pudder.

EcoTools Vifteformet børste: Er en skøn blød vifteformet børste som er ideel til påføring af blush, bronze eller highlighter. Den hjælper til, at fremhæve det smukke ved ansigtet og finde gløden frem.

EcoTools Øjenskygge pensel: Er en blød og kompakt multifunktionel pensel, der giver dig en smuk og fejlfri applikation af din øjenskygge. Den kompakte børste gør det let, at ligge en smuk øjenskygge jævnt på øjet og gør det også nemt, at blende farver sammen på øjet.

EcoTools Læbe pensel: Er en skøn lille kompakt læbepensel, som giver dig mulighed for, at ligge en præcis og smuk læbestift på læben. Start med, at ramme læben ind med en smule læbestift på penslen og ton herefter hele læben med penslen.

Lille lommespejl: Er ideel makeup spejl til, at have i tasken og med på farten, når makeuppen skal friskes op i løbet af dagen.