Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream 30 ml

Ikke på lager

109 DKK
Produktbeskrivelse

Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream 30 ml

Evolves Daily Renew Facial Cream er god til normal og tør hud og giver en smuk glød og ensartet hudfarve ved hjælp af de rene organiske olier. Økologisk arganolie nærer huden, mens hyaluronsyre beroliger og fugter. Beroliger og forkæler sanserne med en delikat aroma af vanilje og kokosnød. Hypoallergen.

Aktive ingredienser:
Hyaluronsyre
Hyaluronsyre kan holde sin egen vægt i vand op til tusind gange, hvilket gør det til en meget effektiv hudfugtighedscreme. Hyaluronsyre hjælper med at reducere rynker, forynger og forbedrer huden. Derudover fremmer den hudens naturlige collagenproduktion. Evolve bruger hyaluronsyre med lav molekylvægt, som derfor dybt trænger ind i hudlaget og dermed har en større aktiv virkning.

Argan
Argan er kendetegnet ved dets høje indhold af E-vitamin og fedtsyrer, der har gode reparations- og beskyttelseseffekter. Den absorberes hurtigt og er samtidig stærkt fugtgivende. Ved hjælp af kraftige antioxidanter indeholdt i arganolie bliver huden mere elastisk, fastere og mere smidig. Til en ungdommelig glødende hud.

Egnet til
Normal og tør hud
Med rene økologiske olier
Nærer og beroliger
Med fugtgivende hyaluronsyre
Med hypoallergen vanilje og kokosnød duft

Produkt: Ansigtscreme
Hudtype: Normal hud, tør hud
Mærke: Evolve Organic Beauty
Indhold: Vegansk