Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 30 ml

Specialpris 239,20 kr

Pris: 299,00 kr

ELLER
Lagerstatus: Fjernlager, afsendes inden for 1-4 hverdage

Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 30 ml


Denne koncentrerede, transparente hyaluron serum indeholder 200 mg hyaluron syre pr. flaske. Produktet har vist  sig at være særdeles effektivt til at fugte i dybden og udglatte fine linjer og rynker. Økologisk granatæble ekstrakt, sikrer blød og beskyttet hud. Takket være økologisk rosenvand, har denne serum en delikat blomsterduft.

Fugter i dybden - Filler effekt - Reducerer rynker og fine linjer


Aktive Ingredienser

Hyaluron Syre: Hyaluron syre kan holde sin vægt i vand op til tusind gange, hvilket gør den til en fremragende fugtighedsgiver. Hyaluron syre kan reducere rynker, få huden til at se yngre ud, og forbedre hudtonen. Som tilføjelse, forbedrer den hudens naturlige collagen produktion. Evolve bruger lav molekylær hyaluron syre, der trænger dybt ned i hudens lag, og derfor har en større effekt.
Granatæble ekstrakt: Denne ekstrakt er rig på ellaginsyre, der hjælper med at regulere celle fornyelsen og styrker celle membranerne. Tab af fugt og skader forårsaget af de frie radiklare forhindres derved.


Applikation: Påføres ansigt og halsområdet efter rens, efterfulgt af fugtighedscreme eller øvrige Evolve plejeprodukter.

Egnet til normal til tør hud
Intenst dybdefugtende effekt


Med 200 mg hyaluron syre pr. flaske
Udfylder rynker og fine linjer
Beskytter hudenBlødgør huden
Med delikat duft af roser


Produkt: Ansigtsserum
Hudtype: Normal til tør hud
Mærke: Evolve Organic Beauty
Indhold: Vegansk