Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Faith In Nature

Faith in Nature er mere end shampoo og balsam

Faith In Nature er indbegrebet af naturlig hår-og hudpleje. Mærket er engelsk og har eksisteret i næsten 50 år. De startede altså med at tænke bæredygtighed længe før alle andre og har fra første færd produceret naturlige skønhedsprodukter uden kemi og andre skadelige stoffer.

Faith in Nature er 100% vegetarisk, og hele serien består af produkter, der både er gode for dig og din krop - og miljøet. Hos Green Harmony sælger vi Faith in Nature shampoo, balsam og andre hårpleje produkter ligesom vores bodyshampoo, håndsæber og showergels er yderst populære - ikke mindst takket være de bevidst meget billige priser på Faith in Nature.

Faith in Nature bærer i øvrigt Fair Trade mærket, så det er ikke kun naturen, der nyder godt af produkterne. De mennesker der producerer ingredienserne bliver også godt behandlet.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
9 produkter
Nulstil filter

Historien om Faith in Nature

Faith in Nature har i snart 50 år produceret 100% vegetariske skønheds- og hudplejeprodukter, og de fleste af produkterne er endda også veganske. Men det er dog især deres hårpleje produkter, der er bestsellers og gør lykke i de fleste brusekabiner og karbade.

Alle hår- og hudpleje produkter er helt uden syntetisk parfume, parabener, farvestoffer og unødvendig kemi. Der er heller ikke tilsat kunstige parfumer, men du kan i stedet glæde dig over en masse velduftende, plejende og virksomme naturlige ingredienser.

Faith in Nature blev stiftet i England tilbage i 1974 af Ricka Rose, og hendes filosofi har fra dag 1 været den samme; Vi skal passe godt på naturen og ikke lade naturen betale prisen for, at vi kan føle velvære og dufte bedre. Alle hud- og hårpljeprodukter er således baseret på 100% certificerede vegetariske ingredienser. Der er heller ingen animalske ingredienser, så Faith in Nature er særlig populært blandt veganere. 

Faith in Nature producerer plejeprodukter både til mænd og kvinder, og mange af produkterne er således unisex. Faith in Natures hårshampoo og balsam har i øvrigt vundet flere internationale priser, og det er godt gået, at de brandet fortsat formår at holde prisen nede. Det drejer sig først og fremmest om Lavender & Geranium Shampoo serien og Coconut-serien, som begge kan købes hos Green Harmony.

Se vores shampoo og balsam på udsalg

Bæredygtig hårpleje

Hos Faith in Nature skal du kigge langt efter GMO-ingredienser, syntetiske farvestoffer, parabener, kunstige konserveringsmidler og andet der skader naturen. Her er det nemlig udelukkende naturlige ingredienser, der kommes ned i din shampoo, showergel og alle de andre lækre produkter.

Den farve du finder i produkter stammer således fra naturens skatkammer i form af planteekstrakter og den velduftende balsam indeholder æteriske olier, der giver en helt naturlig lækker duft.

Hårplejeprodukter fra Faith in Nature har et højt indhold af naturlige ingredienser. Både shampoo og balsam har dufte fra æteriske og økologiske olier. Udover at give dig en lækker duft, så plejer olierne både hår og hovedbund.