Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Brug rabatkoden GAVE og få en gratis gave!
Vores kunder elsker os!

Formula H Skincare

Formula H Skincare er en ny dansk hudpleje-producent med store ambitioner. Hele produktionen fra creme til indpakning er skabt ud fra bæredygtige principper, så når du køber Formula H, får du mere end bare lækre hudplejeprodukter. Du er nemlig med til at passe på vores skønne natur.

Sortering & filtrering
Sorter efter
Vælg sortering
Højeste pris
Valgt pris:
DKK
DKK DKK
På lager
På tilbud
Brand/Mærke
Vælg mærker
Kategori
Vælg kategorier
7 produkter
Nulstil filter

Formula H er pæredansk - med franske rødder

Formula H har hovedkontor i Holstebro, men har aner i det franske. Ideen til Formula H Skincare blev nemlig skabt i Paris, hvor den danske grafiske designer Lars Sannes er bosat med sin franske hustru Majorie.

Lars Sannes har igennem mange år udført særligt eksklusive design-opgaver for større eksklusive kosmetik brands i Frankrig. Hos disse firmaer mødte Lars for flere år siden to meget erfarne produktudviklere, der begge ærgrede sig over at fremstille produkter, der skulle sælges som såkaldt naturkosmetik, men blev fremstillet af ingredienser, som blot blev skabt i et laboratorium. De to produktudviklere og Lars ønskede heller ikke, at naturkosmetik blev solgt til høje priser samtidig med, at dé som producerede råvarerne (typisk i u-landene) var fattige og ikke havde råd til at kunne sende deres børn i skole. Derfor skabte de Formula H Skincares markante og helt unikke program for socialt ansvar samt en serie af effektive og relle naturprodukter.

H'et i navnet stammer i øvrigt fra det engelske ord herbs, der betyder urter. Produkterne er netop skabt af urter, blade, og friske bær. Hver enkelt råvare har sin betydning for din hud. Formula H kombinerer derfor forskellige råvarer fra den rene natur. Derfor giver produkterne en reel og mærkbar virkning for din hud.Produkterne er netop skabt af urter, blade, og friske bær. Hver enkelt råvare har sin betydning for din hud. Formula H kombinerer derfor forskellige råvarer fra den rene natur. Derfor giver produkterne en reel og mærkbar virkning for din hud.

Dansk produktion

Formula H fremstilles i Danmark, men udviklingsafdelingen er placeret i Frankrig og Italien for at være i centrum af verdens bedste udviklingsmiljøer for kosmetik og skincare.

4 grundprincipper, der går igen i alt, hvad Formula H producerer.

Økologi – De anvender 31 helt unikke råvarer fra den vilde natur

Virkning for huden – Samtlige produkter hindrer konkrete problemer som rynker og urenheder

Naturbeskyttelse – De anvender alt i genbrugsmaterialer

Socialt ansvar – Formula H sørger for, at alle får en ordentlig betaling og er med til at sikre, at farmernes børn kommer i skole

Beskytter naturen

Formula H henter sine 31 naturlige og effektive ingredienser fra flere lande, primært i Afrika. Formula H certificerer og kontrollerer alle sine under-leverandører. Formula H har sit eget aktive sociale program for alle underleverandører. Hertil kommer, at Formula H har sit helt eget miljø program, der aktivt beskytter dyr, plantearter og vandressourcer.

Formula Hs produkter testes ikke på dyr, og Formula H medvirker ikke til at anvende de naturlige råstoffer, der er dyrs kritiske føde og vitaminbank.
Formula H anvender kun genbrugsplast fra havet. Formålet herved er at give Formula Hs bidrag til at bekæmpe, at der årligt dør flere millioner fisk samt tusindevis af havpattedyr, bl.a. sæler, isbjørne, fisk og havskildpadder.

Formula H anvender de bedste og mest effektive urter til fremstilling af Formula Hs højeffektive og eftertragtede produkter. Formula H dyrker økologisk på eksisterende marker, og ikke i lande som rydder regnskov for at plante. På de arealer som Formula H dyrker, anvendes EU’s principper om beskyttelse af biodiversiteten, og der anvendes naturens egne midler til økologisk dyrkning, f.eks. anvendelse af Neem olie til skadedyrbekæmpelse.Alle materialer til brochurer, papir og emballager er FSC certificerede eller FSC genbrugscertificeret.