Grums Hydra Calm Face Cream 50 ml

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

229 DKK
Produktbeskrivelse

Grums Hydra Calm Face Cream 50 ml.

Hydra Calm Face Cream fra Grums indeholder koncentrerede fugtgivende ingredienser samt ekstrakt udvundet fra genanvendt kaffegrums indsamlet på århusianske cafeer. Kaffegrums har et naturligt højt indhold af beskyttende antioxidanter, koffein og B3-vitamin, hvorfor det er lidt af et vidundermiddel indenfor bæredygtig hudpleje .
Hydra Clam cremen er perfekt til både tør og sensitiv hud, fordi den har et koncetreret indhold af hydrerende ingredienser, der alle bidrager til at at øge hudens fugtniveau og styrke hudbarrieren. Cremen er med andre ord rigtig god til behandling og forebyggelse af fine linjer opstået på baggrund af generel fugtmangel i ansigtshuden.
Grums Hydra Calm Face Cream er skabt efter års arbejde i laboratoriet og bygger på en formel af kaffegrums-ekstrakt, glycerin, hyaluronsyre, der kan binde fugt i din hud helt op til 1.000 gange sin egen vægt samt et kraftigt ekstrakt af blæretang udvundet i naturen. Denne tang bidrager nemlig med usædvanligt høje mængder mineraler og en aminosyreprofil, der forbedrer hudens evne til at  holde på fugten.

Ansigtscremen fra Grums er 100% vegansk og er et fremragenende og bæredygtigt alternativ til mere konventionel hudpleje. Grums hudplejeserien indeholder hverken parabener, mikroplast, allergener, farvestoffer, silicone eller parfume

Hvorfor bruge Grums Hydra Calm Face Cream?

Indeholder genanvendt kaffegrums med tårnhøjt indhold af antioxidanter
Indeholder hyaluronsyre, der kan binde op til 1.000 gange sin egen vægt i væske til huden
Indeholder blæretang, der hjælper med at beskytte huden fra forurenende luftbårne stoffer
Sikrer fugt i hudens yderste 2 lag
Støtter hudens produktion af hydrerende stofferllergivenlig
100% vegansk
Allergivenlig
Bæredygtig hudpleje
Produceret i Århus 
I’m green certificeret

Sådan bruger du Grums Hydra Calm Face Cream

Vi anbefaler, at du anvender produktet dagligt. Påfør en passende mængde creme på ansigtshuden og fordel nænsomt med bløde cirkelbevægelser. Produktet kan med fordel anvendes både morgen og aften. Du får det bedste resultat, hvis du renser dit ansigt inden, du bruger ansigtscremen, så cremen har de bedste betingelser for at trænge ind i din hud. Brug gerne 3-5 dråber af Grums Hydra Calm Serum forinden, og du vil få et perfekt resultat..

 

Grums Hydra Calm Face Cream indeholder

Aqua
Glycerin
Butyrospermum Parkii Oil
Cocos Nucifera Oil
Caprylic/Capric Triglyceride
Sorbitan Stearate
Cetearyl Alcohol
Polysorbate 60
Squalane
Coffea Arabica Seed Extract
Citronellyl Methylcrotonate
Sodium Hyaluronate
Fucus Vesiculosus Extract
Tocopherol
Lactic Acid
Glycine Soja Oil
Sodium Hydroxide
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
Sodium Benzoate
Potassium Sorbate
Sodium Salicylate