Grums Hydra Calm Serum 30 ml

På lager - bestil inden klokken 14.00 på hverdage

259 DKK
Produktbeskrivelse

Grums Hydra Calm Serum 30 ml.

Hydra Calm Serum fra Grums er skabt til at give din hud fugt. Serummet indeholder koncentrerede naturligt fugtgivende ingredienser og er bygget op omkring er ekstrakt udvundet fra kaffegrums indsamlet på cafeer rundt omkring i  Århus. Kaffegrums har nemlig fra naturens side et ganske højt indhold af antioxidanter, koffein og B3-vitamin, der alle virker beskyttende for din hud. Kaffebønner er således et overset vidundermiddel indenfor bæredygtig hudpleje. Hydra Calm Serum fra Grums styrker hudens hudbarriere og giver fugt der, hvor der er allermest brug for det. Serummet kan bruges til alle hudtyper og er skabt i Danmark efter års arbejde i laboratoriet. Hydra Calm Serum fra Grums indeholder aktive stoffer blæretang, der har et naturligt højt indhold af mineraler og en aminosyrer, der forbedrer hudens evne til at  opsamle og holde på fugten samt forbedre hudens elasticitet. Derudover finder du hyaluronsyre, der har en dokumenteret positiv effekt på hudens evne til at optage fugt.

Hydra Calm Serum er 100% vegansk. Det er et fantastisk og bæredygtigt alternativ til mere konventionel hudpleje. Grums hudplejeserien indeholder hverken parabener, mikroplast, allergener, farvestoffer, silicone eller parfume.  

Hvorfor bruge Grums Hydra Calm Serum?

Indeholder genanvendt kaffegrums med tårnhøjt indhold af antioxidanter
Indeholder hyaluronsyre, der kan binde op til 1.000 gange sin egen vægt i væske til huden
Indeholder blæretang, der hjælper med at beskytte huden fra forurenende luftbårne stoffer
Indeholder fugtbindende plantesukkerarter, der modvirker fugttab og styrker hudens barriere
Allergivenlig
100% vegansk
Produceret i Århus 
I’m green certificeret

Sådan bruger du Grums Hydra Calm Serum

Vi anbefaler, at du anvender produktet dagligt. Vask ansigtet og påfør herfor 3-5 dråber af din Hydra Calm Serum serum. Afslut gerne med Grums Hydra Calm Face Cream for et  perfekt resultat.

 

Grums Hydra Calm Face Cream indeholder

Aqua
Glycerin
Xylitylglucoside
Sodium Hyaluronate
Coffea Arabica Seed Extract
Xylitol
Anhydroxylitol
Glucose
Xanthan Gum
Sodium Benzoate
Sodium Salicylate.